Vierstroom

Leden

Nalatenschapservice

Iedereen laat iets na: een situatie, bezittingen. Daar wilt u misschien liever niet over nadenken. Toch is het verstandig dat wel te doen. Met goede voorbereidingen ontziet u  geliefden, naasten en betrokkenen na uw overlijden. Of als u zich door ziekte of een ongeval niet meer kunt uitspreken (wilsonbekwaamheid).

De nalatenschapservice ontzorgt nabestaanden, geliefden en betrokkenen door:
1. U te helpen de juiste voorbereidingen te treffen
2. Hen bij te staan na een overlijden of bij (uw) wilsonbekwaamheid

Bijvoorbeeld met hulp bij de opmaak van een testament inclusief de benoeming van een executeur. Of met het samenstellen van een nabestaandendossier met daarin uw adressen, verplichtingen, bezittingen en hun bestemming. Of met regelingen voor wilsonbekwaamheid (bijvoorbeeld dementie) zoals een levenstestament of onderbewindstelling.

Ledenvoordeel
Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Leden ontvangen € 40,00 korting op het opmaken van een nabestaandendossier (maximaal 3 uur dienstverlening: 2 bezoeken thuis, verwerking gegevens en toesturen dossier) en betalen € 245,00 in plaats van € 285,00 (inclusief BTW).

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden neemt u contact op met Vierstroom ledenservice via 088 – 0900 400 of ledenservice@vierstroom.nl
U kunt ook online aanmelden door op de “Nu aanmelden” – button rechts op deze pagina te klikken.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 • Aanvraag formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Goed geregeld

 • Gerust-stellend

  Testament en Levenstestament aan huis

  Lees meer
 • Tot €180,- korting

  Zorgverzekeringen Vierstroom

  Lees meer
 • Persoon-lijk advies

  Schadeverzekeringen Vierstroom

  Lees meer
 • Gratis aan- en afsluitkosten

  Persoonlijk alarm Veilig Overal

  Lees meer
Meer aanbiedingen