Vierstroom

Leden

Groepscursus Puur Gezond! Slank in 8 stappen!

Tijdens deze 8-weekse groepscursus leert u om stapsgewijs kleine aanpassingen in uw dagelijkse voedings, eet- en beweegpatroon te ontwikkelen. U leert wat echt eten is, dat ook nog eens lekker en gezond voor u is. U verbetert uw gezondheid en conditie en valt daarbij ook nog eens af. In combinatie met Power Walking geeft u uw lichaam een extra boost.

Groepscursus

De cursusgroep bestaat uit minimaal 4  deelnemers. Voor de start van de cursus krijgt elke deelnemer een individueel intakegesprek met Linda de Jager van de Jager Vitaliteit. De cursus bestaat uit 8 lesdelen van 2,5 uur. Deze is opgebouwd uit 1 uur bewegen (power walking) en 1,5 uur theorie. We bespreken dan welke aanpassing in uw voeding het beste bij u past. Na het volgen van de cursus vindt er nog een nazorggesprek van 60 minuten plaats. Ook kunt u tijdens en na het einde van de cursus gebruikmaken van de emailservice van de Jager Vitaliteit. U ontvangt binnen 48 uur een reactie.

Puur Gezond! Slank in 8 stappen!

In elk lesdeel staat een ander thema centraal:

week 1: basis van Puur Gezond & gezonde tussendoortjes
week 2: ontbijt
week 3: lunch
week 4: vocht
week 5: snel en slank aan tafel
week 6: ontspanning
week 7: beweging
week 8: hoe verder?

Power Walking

Met power walking -letterlijk flink doorlopen- verbetert u uw conditie en spieropbouw. De kans is op blessures is daarbij klein. Het power walken wordt afgewisseld met spierversterkende oefeningen. Dit geeft de vetverbranding een extra boost. Voor het power walken trekt u makkelijk zittende (sport)kleding aan. Bij voorkeur hebben de schoenen een flexibele zool zodat de voet goed afgerold kan worden tijdens het lopen. Mocht u om fysieke reden niet kunnen deelnemen aan het sportieve gedeelte van de cursus dan kunt u dit bij de intake aangeven. U ontvangt dan een korting op het cursusbedrag. Het is ook mogelijk om alleen te kiezen voor de training power walking.

Locatie en data van de groepscursus Puur Gezond ‘Slank in 8 stappen’ in combinatie met Power Walking

De groepscursus vindt plaats in Gezondheidscentrum Korte Akkeren van 09.15 tot 12.00 uur. Vanaf 09.00 uur verzamelen de deelnemers zich in het centrale gedeelte van het gezondheidscentrum. Omstreeks 09.15 uur gaat u met Linda de Jager naar buiten en start de cursus power walking. Na afloop van de training gaat u weer naar binnen en start van 10.30 tot 12.00 uur in een apart gedeelte van het centrum de groepscursus Gezond Afvallen in 8 stappen.
Cursusdata: woensdag 13, 20 en 27 maart, 3, 10, 17 en 24 april en 1 mei.

Tarief exclusief voor leden

Groepscursus ‘Puur Gezond in 8 weken’: € 229,05 (normaal € 254,50)

Beginnerscursus power walking: € 43,20 (normaal € 48,00)

Combipakket: € 249,50 (normaal € 272,50)

De kosten van de groepscursus ‘Puur Gezond! Slank in 8 weken’ kunnen eventueel (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Dit verschilt per zorgverzekeraar. Linda de Jager zoekt dit graag voor u uit.

N.B.  De Jager Vitaliteit is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

Voor individuele begeleiding of coaching kunt ook bij De Jager Vitaliteit terecht. Op de individuele trajecten geldt voor leden van Vierstroom een  korting van 10%.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de groepscursus, combipakket,  power walking, individuele coaching of informatie over vergoeding via de aanvullende verzekering via 088 – 0900 400 of door een email sturen naar ledenservice@vierstroom.nl
Online aanmelden doet u door op de nu-aanmelden-knop in het roze blok rechts op deze pagina te klikken.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanmeldformulier Groepscursus 'Puur gezond'

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.