Vierstroom

Leden

Rondvaart Biesbosch – 18 juli 2019

Deze dagtocht is vol! U kunt zich niet meer aanmelden.

Wilt u er een dagje tussenuit? Van der Valk Vakanties organiseert op 18 juli een rondvaart door De Biesbosch. Vanuit Drimmelen vaart u met de rondvaartboot door het Nationaal Park de Biesbosch, een uniek zoetwatergetijdengebied. Tijdens de vaart vertelt de schipper u  het een en ander over wat u onderweg te zien krijgt. Aan boord geniet uit van een heerlijke lunch.

Ons aanbod

Diverse opstapplaatsen
Per  touringcar kunt u vanaf Zoetermeer, Gouda, Woerden, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel naar Drimmelen reizen, waar u rond 11.00 uur aankomt. Per opstapplaats geldt een minimum aantal deelnemers.

Programma
Aan boord van de rondvaartboot geniet u van het prachtige natuurgebied de Biesbosch en een heerlijke lunch. De Biesbosch is een uitzonderlijk natuurgebied, dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen door zijn unieke landschap, brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijk de bevers. Om die reden mag de Biesbosch zich dan ook een Nationaal Park noemen. Aan boord staat een uitgebreide broodlunch met ruime keuze voor u klaar, inclusief koffie en melk (onbeperkt).
Om 15.30 uur eindigt de rondvaart en brengt de bus u terug naar uw opstapplaats.

Minder goed ter been?
Deze rondvaart over de Biesbosch is geschikt voor mensen met een rollator of een inklapbare of vaste rolstoel. Geef dit aan bij uw aanmelding. Zorg ervoor dat u zelf een (rolstoel)begeleider heeft voor de hele dag. Deze begeleider moet zich ook aanmelden. Van der Valk Vakanties en Vierstroom kunnen dit niet voor u regelen.

Uw voordeel

U betaalt de speciale prijs van € 55,- per persoon, in plaats van € 70,- per persoon. Deze prijs is inclusief het busvervoer, de rondvaart en de lunch. Vierstroom-leden die reserveren vóór vrijdag 12 juli 2019, betalen geen reserveringskosten (€ 5,- per persoon).
Bent u geen lid van Vierstroom dan betaalt u € 70,- per persoon. Dit bedrag is inclusief € 5,- reserveringskosten.

Deze dagtocht is vol! U kunt zich niet meer aanmelden.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.