Vierstroom

Leden

Rondvaart Groene Hart & optreden Marco de Hollander – 15 mei 2019

Heeft u tijdens de Vierstroom Ledendag ook zo genoten van het optreden van Marco de Hollander? Van der Valk Vakanties organiseert op 15 mei een rondvaart door het prachtige Groene Hart met twee optredens van Marco de Hollander, de vrolijke Volkszanger uit Ter Aar. Aan boord geniet u van een heerlijke lunch.

Ons aanbod

Diverse opstapplaatsen
Per touringcar kunt u vanaf Zoetermeer, Gouda, Woerden, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel naar Leiderdorp reizen, waar u omstreeks 11.00 uur aankomt. Per opstapplaats geldt een minimum aantal deelnemers.

Programma
Aan boord van de rondvaartboot geniet u van de prachtige omgeving van het Groene Hart, drinkt u een kopje koffie of thee met een bonbon en verzorgt Marco den Hollander zijn eerste optreden. Een medley met oer-Hollandse liedjes.
Vervolgens gebruikt u een uitgebreide broodlunch met ruime keuze inclusief twee kopjes koffie of thee per persoon. Na de lunch treedt Marco de Hollander nog een keer op. Om 14.30 uur eindigt de rondvaart en brengt de bus u terug naar uw opstapplaats.

Minder goed ter been?
Deze muzikale rondvaart is geschikt voor mensen met een rollator of een inklapbare of vaste rolstoel, geef dit aan bij uw aanmelding. Zorg ervoor dat u zelf een (rolstoel)begeleider heeft voor de hele dag. Deze begeleider moet zich ook aanmelden. Van der Valk Vakanties en Vierstroom kunnen dit niet voor u regelen.

Uw voordeel

U betaalt de speciale prijs van € 70 per persoon in plaats van € 85 per persoon. Deze prijs is inclusief het busvervoer, de rondvaart, het optreden van de Marco de Hollander en de lunch. Vierstroom-leden die reserveren vóór 1 juni 2019, betalen geen reserveringskosten ( € 5 per persoon).
Bent u geen lid van Vierstroom dan betaalt u € 85 per persoon. Dit bedrag is inclusief € 5 reserveringskosten.

Meld u aan

Boek deze muzikale rondvaart en neem contact met Vierstroom Ledenservice via 088 0900 400 of ledenservice@vierstroom.nl U kunt ook klikken op de knop ‘Nu aanmelden’, rechts op deze pagina. Wilt u meerdere personen aanmelden, bel dan met Vierstroom Ledenservice.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanmelding voor de rondvaart Groene Hart & optreden van Marco de Hollander

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.