Vierstroom

Leden

Rondvaart over de Linge – 18 april 2019

Deze dagtocht is vol! U kunt zich niet meer aanmelden.

Wilt u er een dagje tussen uit? Van der Valk Vakanties organiseert op 18 april een rondvaart over de Linge. Vanuit Leerdam vaart u mee met de comfortabele rondvaartboot ‘Parel van de Linge’. Aan boord geniet u van een heerlijke lunch. Tijdens de rondvaart houdt de kapitein u op de hoogte van wat er in de omgeving te zien is.

Ons aanbod

Diverse opstapplaatsen
Per  touringcar kunt u vanaf Zoetermeer, Gouda, Woerden, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel naar Leerdam reizen, waar u rond 12.00 uur aankomt. Per opstapplaats geldt een minimum aantal deelnemers.

Programma
Aan boord van de ‘Parel van de Linge’ geniet u van de prachtige omgeving en een heerlijke lunch. U passeert de 14e eeuwse basiliek van Asperen en de stadswallen. Daarnaast maakt u een ‘spannende’ passage van de Hollandse Waterlinie mee door het smalle sluisje bij Fort Asperen, ook wel de ‘Poort naar de Betuwe’ genoemd. Aan boord geniet u van een heerlijk uitgebreide lunch met dagelijks verse produceten en ruime keuze, inclusief koffie, thee en melk. Om 15.00 uur eindigt de rondvaart en brengt de bus u terug naar uw opstapplaats.

Minder goed ter been?
De rondvaart over de Linge is geschikt voor mensen met een rollator of een rolstoel, geef dit aan bij uw aanmelding. Zorg ervoor dat u zelf een (rolstoel)begeleider heeft voor de hele dag. Deze begeleider moet zich ook aanmelden. Van der Valk Vakanties en Vierstroom kunnen dit niet voor u regelen.

Uw voordeel

U betaalt de speciale prijs van € 55 per persoon, in plaats van € 70 per persoon. Deze prijs is inclusief het busvervoer, de boottocht en de  lunch. Vierstroom-leden die reserveren vóór 1 april 2019, betalen geen reserveringskosten van € 5 per persoon. Bent u geen lid van Vierstroom dan betaalt u € 70 per persoon. Dit bedrag is inclusief € 5 reserveringskosten.

Deze dagtocht is vol! U kunt zich niet meer aanmelden. U kunt zich nog wel aanmelden voor de dagtochten hieronder.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen,die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Meer dagtochten

 • € 15,- korting

  Rondvaart Groene Hart & optreden Marco de Hollander – 15 mei 2019

  Lees meer
 • € 15,- korting

  Rondvaart Zaanse Schans – 13 juni 2019

  Lees meer
 • € 15,- korting

  Rondvaart Biesbosch – 18 juli 2019

  Lees meer
 • € 15,- korting

  Rondvaart Westland en Maeslantkering – 14 augustus 2019

  Lees meer
 • € 15,- korting

  Kerstdagtocht Essen (Duitsland) – 12 december 2019

  Lees meer
Meer aanbiedingen