Vierstroom

Leden

Rondvaart Westland en Maeslantkering – 14 augustus 2019

Deze dagtocht is vol! U kunt zich niet meer aanmelden.

Zin in een leuke dag uit? Van der Valk Vakanties organiseert een rondvaart door het Westland met een bezoek aan de Maeslantkering. Voorafgaand aan de rondvaart bezoekt u het Westlands Museum in Honselersdijk. In het museum geniet u van een heerlijke lunch.

Ons aanbod

Diverse opstapplaatsen
Per touringcar vertrekt u vanaf Zoetermeer, Gouda, Woerden, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel naar Honselersdijk. Per opstapplaats geldt een minimum aantal deelnemers.

Programma
Na aankomst in Honselersdijk brengt u een bezoek aan het Westlands Museum. U wordt hier ontvangen met een kopje koffie of thee. Aansluitend heeft u een rondleiding door het museum met de vaste expositie, de historische tuin en een demonstratie klokinkoop.
Vervolgens geniet u op deze sfeervolle locatie van een uitgebreide broodlunch met ruime keuze, inclusief koffie, thee of melk. Na de lunch vertrekt u per touringcar naar de rondvaartboot. U vaart door het unieke kassengebied van het Westland en bezichtigt vanaf het water de Maeslantkering. De rondvaart start om 14.00 uur. Om 16.00 uur eindigt de rondvaart en brengt de bus u terug naar uw opstapplaats.

Minder goed ter been?
De rondvaart is geschikt voor mensen met een rollator of een rolstoel, geef dit aan bij uw aanmelding. Zorg ervoor dat u zelf een (rolstoel) begeleider heeft voor de hele dag. Deze begeleider moet zich ook aanmelden. Van der Valk Vakanties en Vierstroom kunnen dit niet voor u regelen.

Uw voordeel

U betaalt de speciale prijs van € 55 per persoon, in plaats van € 70 per persoon. Deze prijs is inclusief het busvervoer, bezoek aan het Westlands Museum, de rondvaart en de lunch. Vierstroom-leden die reserveren vóór 1 augustus 2019, betalen geen reserveringskosten (€ 5 per persoon).
Bent u geen lid van Vierstroom dan betaalt u € 70 per persoon. Dit bedrag is inclusief € 5 reserveringskosten.

Deze dagtocht is vol! U kunt zich niet meer aanmelden.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen, die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanmelding voor de rondvaart Westland en Maeslantkering

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.