Vierstroom

Leden

Rondvaart Zaanse Schans – 13 juni 2019

Deze dagtocht is vol! U kunt zich niet meer aanmelden.

Heeft u zin in een boottocht? Van der Valk Vakanties organiseert op 13 juni een rondvaart over De Zaan. Aan boord geniet u van een heerlijke lunch. Tijdens de rondvaart vertelt een audiogids u over de heldenrol van de Zaanse Molens. Onderweg stapt u uit voor een rondleiding.

Ons aanbod

Diverse opstapplaatsen
Per  touringcar kunt u vanaf Zoetermeer, Gouda, Woerden, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel naar de Zaanse Schans (Alkmaar) reizen, waar u rond 12.00 uur aankomt. Per opstapplaats geldt een minimum aantal deelnemers.

Programma
Op de rondvaartboot geniet u van de prachtige omgeving en een heerlijke lunch. U passeert de Zaanse molens en stapt onderweg uit voor een rondleiding door de houtzaagmolen. Aan boord staat er een heerlijke uitgebreide lunch voor u klaar met onder andere de typische Zaanse Duivekater, inclusief koffie, thee en melk. Omstreeks 14.30 uur eindigt de rondvaart en vertrekt u per bus naar uw opstapplaats.

Minder goed ter been?
Deze rondvaart over De Zaan is geschikt voor mensen met een rollator of een inklapbare of vaste rolstoel, geef dit aan bij u bij aanmelding. Zorg ervoor dat u zelf een (rolstoel)begeleider heeft voor de hele dag. Deze begeleider moet zich ook aanmelden. Van der Valk Vakanties en Vierstroom kunnen dit niet voor u regelen.

Uw voordeel

U betaalt de speciale prijs van € 55 per persoon in plaats van € 70 per persoon. Deze prijs is inclusief het busvervoer, het bezoek aan de houtzaagmolen, de rondvaart en de lunch. Vierstroom-leden die reserveren vóór 1 juni 2019, betalen geen reserveringskosten ( € 5 per persoon).
Bent u geen lid van Vierstroom dan betaalt u € 70 per persoon. Dit bedrag is inclusief € 5 reserveringskosten.

Deze dagtocht is vol! U kunt zich niet meer aanmelden. U kunt zich nog wel aanmelden voor de dagtochten hieronder.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 • Aanmelding voor de rondvaart Zaanse Schans

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Erop uit

 • € 15,- korting

  Rondvaart Biesbosch – 18 juli 2019

  Lees meer
 • € 15,- korting

  Rondvaart Westland en Maeslantkering – 14 augustus 2019

  Lees meer
Meer aanbiedingen