Vierstroom

Leden

Speciale schoenen winkels

10% korting in Beter Lopen Winkels
Voor gezonde speciale schoenen gaat u naar de Beter Lopen Winkel in Den Haag, Leiderdorp of Groenekan (Utrecht). In de Beter Lopen Winkel verkopen ze goede en speciale schoenen van bekende merken.  Leden van Vierstroom ontvangen maar liefst 10% korting op de gehele collectie.

Beter Lopen Winkel
Er zijn drie Beter Lopen Winkels:

 • Splinterlaan 158, 2352 SM Leiderdorp
 • Laan van Wateringse Veld 73, 2548 BK Den Haag
 • Koningin Wilheminaweg 497, 3737 BG Groenekan (Utrecht)

Speciale aanbieding: 20% korting op dames en heren pantoffels
Leden van Vierstroom ontvangen nu op vertoon van hun ledenpas 20% korting op de dames pantoffel model Lauren in grijs en rood en op de heren pantoffel model Max. Voor deze damespantoffel betaalt u € 55,96 in plaats van € 69,95 en voor deze heren pantoffel betaalt u € 99,96 in plaats van € 124,95. De dames pantoffel is van vilt gemaakt en heeft een zacht voetbed met een lederen toplaag. De heren pantoffel is van zwart glad leer en geschikt voor de normale tot brede voet. Deze actie is geldig in de Beter Lopen Winkels in Leiderdorp, Den Haag en Groenekan (Utrecht) tot en met 1 maart 2019 en niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen, zoals de reguliere 10% korting op de gehele collectie in de Beter Lopen Winkels.

Voetklachten
De Beter Lopen Winkel werkt nauw samen met de podologen en de orthopedische schoenmakers. Zij kunnen u dus weer op weg helpen met de meest voorkomende voetklachten, zoals hielpijn, hielspoor en voorvoet pijn.  Regelmatig is er een voetendag en een gratis inloop spreekuur voetklachten.

Aan huis service

Voor mensen die lastige of pijnlijke voeten hebben en minder mobiel zijn, komt de Beter Lopen Winkel ook bij u thuis. Klik hier voor meer informatie.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Meer met ondersteuning

 • 10% korting

  Vierstroom Thuiszorgwinkels

  Lees meer
 • Gratis

  Krukken of een looprek gratis lenen

  Lees meer
Meer aanbiedingen