Vierstroom

Leden

Speciale schoenen winkels

Voor gezonde speciale schoenen gaat u naar de Beter Lopen Winkel in Den Haag, Leiderdorp of Groenekan (Utrecht). In de Beter Lopen Winkel verkopen ze goede en speciale schoenen van bekende merken.

Speciale aanbieding! 15% korting op dames en heren schoenen en sandalen van Ganter in Beter Lopen Winkels

Leden van Vierstroom ontvangen nu op vertoon van hun ledenpas 15% korting op de blauwe dames sandaal model Gina van Ganter en op de bruine heren sandaal model Giovani G. Voor deze grijze dames sandaal betaalt u € 127,46 in plaats van  € 149,95 en voor deze heren sandaal betaalt u  € 135,96 in plaats van € 159,95. Ook op de grijze dames veterschoen model Hali H en de blauwe heren veterschoen model Helios H – beiden van Ganter – ontvangt u 15% korting. U betaalt respectievelijk € 161,46 en € 178,46  in plaats van € 189,95 en € 209,95.

Deze actie is geldig in de Beter Lopen Winkels in Leiderdorp, Den Haag en Groenekan (Utrecht) tot en met 31 mei 2019 en niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen, zoals de reguliere 10% korting op de gehele collectie in de Beter Lopen Winkels.

Ons aanbod

De Beter Lopen Winkel werkt nauw samen met de podologen en de orthopedische schoenmakers. Zij kunnen u helpen met de meest voorkomende voetklachten, zoals hielpijn, hielspoor en voorvoet pijn.  Regelmatig is er een voetendag en een gratis inloop spreekuur voetklachten.

In de omgeving zijn er drie Beter Lopen Winkels. Deze vindt u op de volgende locaties:

 • Splinterlaan 158, 2352 SM Leiderdorp
 • Laan van Wateringse Veld 73, 2548 BK Den Haag
 • Koningin Wilheminaweg 497, 3737 BG Groenekan (Utrecht)

Aan huis service
Voor mensen die lastige of pijnlijke voeten hebben en minder mobiel zijn, komt de Beter Lopen Winkel ook bij u thuis. Klik hier voor meer informatie.

Uw voordeel

U ontvangt 10% korting op de aanschafprijs van schoenen. Dit bedrag wordt direct op het aankoopbedrag in mindering gebracht.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Meer met ondersteuning

 • 10% korting

  Vierstroom Thuiszorgwinkels

  Lees meer
 • Gratis

  Krukken of een looprek gratis lenen

  Lees meer
Meer aanbiedingen