Vierstroom

Leden

Speciale schoenen winkels

Voor gezonde speciale schoenen gaat u naar de Beter Lopen Winkel in Den Haag, Leiderdorp of Groenekan (Utrecht). In de Beter Lopen Winkel verkopen ze goede en speciale schoenen van bekende merken.

Speciale aanbieding!

15% korting op Aetrex Lynco anti hielspoor en voetklachten slippers in Beter Lopen Winkels
Het is bijna zomer, dus tijd voor slippers! Maar niet voor iedere voet is een reguliere slipper geschikt om op te lopen. Daarom een speciale aanbieding voor leden van Vierstroom. Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u 15% korting op de Aetrex Lynco anti hielspoor en voetklachten slippers in de Beter Lopen Winkels. U betaalt nu € 50,96 in plaats van € 59,95.

De slipper is verkrijgbaar in zowel dames als heren modellen en in diverse kleuren!

Deze actie is geldig in de Beter Lopen Winkels in Leiderdorp, Den Haag en Groenekan (Utrecht) tot en met 31 augustus 2019 en niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen, zoals de reguliere 10% korting op de gehele collectie in de Beter Lopen Winkels.

De slippers zijn voorzien van een goede afwikkeling en een ingebouwde anatomisch gevormd voetbed. Geeft een goede steun en zorgt voor een juiste houding. De slippers zijn uitgerust met een ingebouwde anti-pronatie blok dat er voor zorgt dat de enkels niet naar binnen knikken. Dit kan namelijk pijn in de enkels, knieën, onderrug en heupen veroorzakenHet is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit poro rubber-mix dat heerlijk zacht aan de voeten zit wegens een maximale dempingsgevoel.

Ons aanbod

De Beter Lopen Winkel werkt nauw samen met de podologen en de orthopedische schoenmakers. Zij kunnen u helpen met de meest voorkomende voetklachten, zoals hielpijn, hielspoor en voorvoet pijn.  Regelmatig is er een voetendag en een gratis inloop spreekuur voetklachten.

In de omgeving zijn er drie Beter Lopen Winkels. Deze vindt u op de volgende locaties:

 • Splinterlaan 158, 2352 SM Leiderdorp
 • Laan van Wateringse Veld 73, 2548 BK Den Haag
 • Koningin Wilheminaweg 497, 3737 BG Groenekan (Utrecht)

Aan huis service
Voor mensen die lastige of pijnlijke voeten hebben en minder mobiel zijn, komt de Beter Lopen Winkel ook bij u thuis. Klik hier voor meer informatie.

Uw voordeel

U ontvangt 10% korting op de aanschafprijs van schoenen. Dit bedrag wordt direct op het aankoopbedrag in mindering gebracht.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Meer met ondersteuning

 • 10% korting

  Vierstroom Thuiszorgwinkels

  Lees meer
 • Gratis

  Krukken of een looprek gratis lenen

  Lees meer
Meer aanbiedingen