Vierstroom

Leden

Vier de kerst met het ambachtelijke menu van Vers aan Tafel

Genieten van een feestelijk diner aan een mooi gedekte tafel. Dat is Kerst. Het is alweer bijna zover en daarom hebben de chefs van Vers aan Tafel speciale kerstmenu’s met een luxe hoofdgerecht ontwikkeld. Met liefde bereid, zoals zij dat altijd doen.

Ledenkorting
Leden van Vierstroom ontvangen op alle maaltijden en assortimentsdozen van Vers aan Tafel 5,5% korting. Voor slechts € 9,40 (normale prijs € 9,95)* heeft u een smakelijk driegangen-kerst-menu met een voorgerecht, luxe hoofdgerecht en een feestelijk dessert. Wilt u alleen één van de luxe hoofdgerechten bestellen? Dat kan ook. De luxe hoofdgerechten bestelt u los voor €7,04 (normale prijs € 7,45)*.

U kunt kiezen uit de volgende kerstboxen:

Voorgerecht Luxe Hoofdgerecht Nagerecht
Tomatensoep met gehaktballetjes Hertenragout met stoofperen en knolselderijpuree (vlees) Tartufo Kerstdessert
Tomatensoep met gehaktballetjes Vispannetje witte wijnsaus, puree met gerookte zalm (vis) Tartufo Kerstdessert
Tomatensoep met gehaktballetjes Bulgur geitenkaas met broccoli en bloemkool (vega) Tartufo Kerstdessert

 

Krijgt u bezoek met Kerst? Uiteraard kunt u zoveel menu’s bestellen als u wenst. Vers aan Tafel bezorgt uw menu bij de reguliere bestelling van, zoals altijd, minimaal zes maaltijden.

Bestel uw kerstdiner telefonisch bij Vers aan Tafel via telefoonnummer 085-4016444 (regulier tarief) of stuur een emailbericht naar klantenservice@versaantafel.nl. De kerstmaaltijden zijn te bestellen tot 31 december 2018. De kerstboxen zijn tijdelijk in ons assortiment en hiervoor geldt op=op.

Vers aan Tafel wenst u smakelijk eten en fijne feestdagen toe!

* De prijzen zijn inclusief BTW.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.