Vierstroom

Leden

Vierstroom Thuiszorgwinkels

Bent u op zoek naar hulpmiddelen en verwacht u een goed advies, bezoek dan eens één van de Vierstroom Thuiszorgwinkels. U vindt daar een ruim assortiment hulpmiddelen, sport- en welnessproducten, kraamproducten, loophulpmiddelen, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. Deskundige medewerkershelpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Ons aanbod

Vierstroom werkt voor de exploitatie van Thuiszorgwinkels samen met Vegro Verpleegartikelen. In ons werkgebied vindt u zes Vierstroom Thuiszorgwinkels. Er is dus altijd een winkel bij u in de buurt. En is het voor u lastig om de winkels te bezoeken, dan kunt u uw hulpmiddelen ook bestellen via de Webshop van Vegro.

Gratis bloeddrukmeting
Iedere eerste woensdag van de maand kunt u in de Vierstroom Thuiszorgwinkels in Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Woerden en Zoetermeer gratis uw bloeddruk laten meten. U kan tussen 10.00 en 15.00 uur binnen lopen voor een meting. Een afspraak maken is niet nodig.
De bloeddruk wordt gemeten met een automatische bloeddrukmeter. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts.

Uw voordeel

U leent uw krukken (elleboogkrukken, reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken) of looprek gratis in de Vierstroom Thuiszorgwinkel. Dit aanbod geldt voor elk gezinslid éénmaal per kalenderjaar maximaal 13 weken. En op vertoon van uw Vierstroom ledenpas ontvangt u ook nog eens 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment. Deze korting krijgt u ook in de andere thuiszorgwinkels van Vegro. En bent u niet in de buurt van een Vierstroom Thuiszorgwinkel, omdat u bijvoorbeeld op vakantie bent, dan kunt u de krukken of het looprek ook gratis lenen in de plaatselijke Vegro Thuiszorgwinkel.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Meer Met ondersteuning

  • bij hometrainer

    Gratis bloeddrukmeter ter waarde van € 59,99

    Lees meer
  • Gratis

    Krukken of een looprek gratis lenen

    Lees meer
Meer aanbiedingen