Vierstroom

Leden

Vierstroom Thuiszorgwinkels

In de Vierstroom Thuiszorgwinkels vindt u hulpmiddelen voor alle leeftijden. U kunt deze huren, lenen of kopen. Deskundige medewerkers informeren u graag. U kunt in de Vierstroom Thuiszorgwinkels terecht voor sport en wellness-producten, kraamproducten, tal van loophulpmiddelen, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis.

Als lid van Vierstroom ontvangt u 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Tevens kunt u als Vierstroom-lid, wanneer u krukken of een looprek nodig hebt, deze gratis* lenen in één van de Vierstroom Thuiszorgwinkels.

Er zijn zes Vierstroom Thuiszorgwinkels, dus altijd één bij u in de buurt.

Extra’s voor leden

10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in één van de zes Vierstroom Thuiszorgwinkel.
Gratis* krukken of looprek lenen bij Vierstroom Thuiszorgwinkels: bespaar € 52,- per gezinslid per jaar.

Om de 10% korting te ontvangen en/of gratis* krukken of een looprek te lenen in één van de Vierstroom Thuiszorgwinkels dient u uw ledenpas te tonen, dus vergeet uw ledenpas niet mee te nemen!

Gratis bloeddrukmeting

Iedere eerste woensdag van de maand kunt u in de Vierstroom Thuiszorgwinkels in Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Woerden en Zoetermeer gratis uw bloeddruk laten meten. U kan tussen 10.00 en 15.00 uur binnen lopen voor een meting. Een afspraak maken is niet nodig.
De bloeddruk wordt gemeten met een automatische bloeddrukmeter. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts.

Vegro

Vierstroom werkt voor de exploitatie van Thuiszorgwinkels samen met Vegro Verpleegartikelen. In samenwerking met Vegro bieden wij onze Vierstroom leden veel voordeel in de Vierstroom Thuiszorgwinkels en Webshop.

En op vertoon van de Vierstroom ledenpas ontvangen de leden van Vierstroom ook in de andere thuiszorgwinkels van Vegro 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment, en voor een periode van 13 weken aaneengesloten per kalenderjaar kosteloos een looprek of de krukken te leen (elleboogkrukken, reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken).

*éénmaal per kalenderjaar, maximaal 13 weken per kalenderjaar, per gezinslid.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Meer Met ondersteuning

 • Gratis

  Krukken of een looprek gratis lenen

  Lees meer
 • 10% korting

  Speciale schoenen aan huis

  Lees meer
 • 10% korting

  Speciale schoenen winkels

  Lees meer
 • 12% korting

  Huishoudelijke hulp particulier

  Lees meer
 • Gratis aan- en afsluitkosten

  Persoonlijk alarm Veilig Overal

  Lees meer
Meer aanbiedingen