Vierstroom

Leden

Zonnebril op sterkte

Een zonnebril op sterkte geeft meer kijkplezier in de zon en beschermt tegen sterke zonnestralen en tegen de onzichtbare, maar bijzonder schadelijke uv-A- en uv-B-stralen. Als onze ogen te lang zonder voldoende bescherming aan intensieve straling worden blootgesteld, kan het bind- en hoornvlies gaan ontsteken. Het is dus belangrijk om een goede zonnebril te hebben. Nu extra aantrekkelijk via Croese-Thuisoptiek!

Ons aanbod

Croese-Thuisoptiek komt bij u thuis! In uw eigen vertrouwde omgeving wordt het oogmeetkundig onderzoek inclusief een oogdrukmeting uitgevoerd door een vakbekwaam opticien van Croese-Thuisoptiek.

Daarna kiest u uit een uitgebreide brillencollectie een montuur dat het beste bij u past. Standaard neemt Croese-Thuisoptiek 100 monturen in verschillende prijsklassen mee. Er is dus altijd een montuur dat u past. Als het om het brillenglas gaat, heeft u keuze uit budget- en premiumglas.

Ook bent u bij Croese-Thuisoptiek voor een zonnebril op sterkte aan het juiste adres!

Uw voordeel

Croese-Thuisoptiek heeft voor leden van Vierstroom een speciale actie: bij aanschaf van een nieuwe bril (montuur + brillenglazen) krijgt u 50% korting op een zonnebril op sterkte! U betaalt geen voorrijkosten.

Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2019 en niet geldig in combinatie met andere acties, zoals de reguliere 15% korting voor leden van Vierstroom bij Croese-Thuisoptiek.

Meld u aan

Voor meer informatie en aanmelden neemt u contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (lokaal tarief) en stuur een email naar ledenservice@vierstroom.nl

Of klik op ‘Nu aanmelden’ knop rechts op deze pagina.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen, die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

Aanvraag speciale aanbieding Zonnebril op sterkte

  • Aanvraag speciale aanbieding Zonnebril op sterkte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.