Vierstroom

Leden

Zorgverzekeringen Vierstroom

Vierstroom vindt uw gezondheid erg belangrijk én ook dat de zorg voor u toegankelijk en betaalbaar blijft. Daarom werkt Vierstroom samen met onafhankelijk verzekeringsadviseur Heilbron*. Dankzij deze samenwerking profiteert u van meer dan alleen hoge kortingen op zowel de basis- als aanvullende zorgverzekeringen. U kunt tot € 180,- per persoon per jaar besparen en gebruikmaken van het persoonlijk advies van Heilbron.

Ons aanbod

Passend en persoonlijk advies
 Via de Vierstroom Heilbron Advieslijn krijgt u direct een medewerker aan de lijn, zonder keuzemenu’s en lange wachttijden. Ook als u ‘s avonds belt of in het weekend. De adviseur maakt voor u een vergelijking met uw huidige verzekering en zoekt voor u de zorgverzekering die past bij uw wensen en zorgbehoeften.

Wilt u liever zelf vergelijken? Klik dan hier voor een vrijblijvende vergelijking. Op basis van uw huidige polis en specifieke voorkeuren ontdekt u welke zorgverzekering het beste bij u past. Via de unieke vergelijkingsmodule ziet u gelijk of u daarnaast ook nog kunt besparen op uw zorgpremie.

Zorgverzekering vergelijken

Verzekerd bij Zilveren Kruis, VGZ, Avèro Achmea of Menzis?
Bent u al verzekerd via de door ons geselecteerde zorgverzekeraars dan kunt u per direct overstappen naar het zorgcollectief van Vierstroom en profiteren van de hoge kortingen.  Klik hieronder op uw huidige zorgverzekeraar.

 

Uw voordeel

Speciale voorwaarden VGZ voor leden van Vierstroom
Voor leden van Vierstroom zijn extra vergoedingen van toepassing.

Kostenloze verhaalservice na een ongeluk
Sluit u via Vierstroom een zorgverzekering met aanvullende zorgverzekering bij Zilveren Kruis, VGZ, Avéro Achmea of Menzis af? Dan profiteert u van een kostenloze verhaalservice na een ongeval.

Vragen over declaraties of vergoedingen
Voor vragen over declaraties of over vergoedingen kunt eveneens terecht bij de adviseurs van de Vierstroom Heilbron Advieslijn gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Extra service en wachtlijstbemiddeling
Bent u aangewezen op een behandeling, maar ziet u op tegen de lange wachttijd? De adviseurs van Heilbron zoeken het graag voor u uit bij welke zorgverlener de wachtlijst zo kort mogelijk is. Hierbij houden zij rekening met uw persoonlijk wensen met betrekking tot reisafstand en gewenste wachttijd.

Meld u aan

Profiteer van de aantrekkelijke kortingen en neem contact op met de Vierstroom Advies Zorglijn via 088 1210204 of mailto:info@heilbron.nl

*Heilbron is partner van Vierstroom en als verzekeringsadviseur gespecialiseerd in zorg- en schadeverzekeringen. Heilbron B.V. staat ingeschreven in het Wft-register onder nummer 12012119 en is aangemeld bij Kifid, aansluitnummer 300.00819.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanvraag formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.