Vierstroom

Leden

Zorgverzekeringen Vierstroom

Vierstroom vindt uw gezondheid erg belangrijk én ook dat de zorg voor u toegankelijk en betaalbaar blijft. Daarom werkt Vierstroom samen met onafhankelijk verzekeringsadviseur Heilbron*. Dankzij deze samenwerking profiteert u van meer dan alleen hoge kortingen op zowel de basis- als aanvullende zorgverzekeringen. U kunt tot € 180,- per persoon per jaar besparen en gebruikmaken van het persoonlijk advies van Heilbron.

Speciale voorwaarden VGZ voor leden van Vierstroom

Voor leden van Vierstroom zijn extra vergoedingen van toepassing.

Passend en persoonlijk advies

Neem voor een passend en persoonlijk advies contact op met de Vierstroom Heilbron Advieslijn via
088 – 121 02 04 (lokaal tarief)
. Zo komt u snel en eenvoudig tot de zorgverzekering die u op het lijf geschreven is. Via de Vierstroom Heilbron Advieslijn krijgt u namelijk direct een medewerker aan de lijn, zonder keuzemenu’s en lange wachttijden. Ook als u ‘s avonds belt of in het weekend. De adviseur maakt voor u een vergelijking met uw huidige verzekering en zoekt voor u de zorgverzekering die past bij uw wensen en zorgbehoeften.

Wilt u liever zelf vergelijken? Klik dan hier voor een vrijblijvende vergelijking. Op basis van uw huidige polis en specifieke voorkeuren ontdekt u welke zorgverzekering het beste bij u past. Via de unieke vergelijkingsmodule ziet u gelijk of u daarnaast ook nog kunt besparen op uw zorgpremie.

Zorgverzekering vergelijken

Verzekerd bij Zilveren Kruis, VGZ, Avèro Achmea of Menzis?

Bent u al verzekerd via de door ons geselecteerde zorgverzekeraars dan kunt u per direct overstappen naar het zorgcollectief van Vierstroom en profiteren van de hoge kortingen.  Klik hieronder op uw huidige zorgverzekeraar.

Kostenloze verhaalservice na een ongeluk

Sluit u via Vierstroom een zorgverzekering met aanvullende zorgverzekering bij Zilveren Kruis, VGZ, Avéro Achmea of Menzis af? Dan profiteert u van een kostenloze verhaalservice na een ongeval.

Daarnaast bent u gratis verzekerd voor tandartskosten en kosten voor fysiotherapie na een ongeluk wanneer verhalen van de kosten niet mogelijk is. Deze dekking vervalt per 1 januari 2019. De verhaalservice blijft wel bestaan

Vragen over declaraties of vergoedingen

Naast spreekuren op locatie is Heilbron u ook van dienst bij uw vragen over declaraties of over vergoedingen. Komt u er niet uit? De adviseurs van de Vierstroom Heilbron Advieslijn staan u graag te woord via 088 – 12 10 204. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Per e-mail kan ook. Stuur uw vragen naar zorg@heilbron.nl en u krijgt binnen een uur een antwoord op uw vraag.

Extra service en wachtlijstbemiddeling

 De gezondheid is voor ieder mens een groot goed. Mocht u ziek worden of een ongeluk krijgen dan wilt u de best mogelijke zorg toegespitst op uw persoonlijke situatie en wensen. Heilbron biedt naast korting op de zorgverzekering extra service en geeft u passend advies bij al uw zorggerelateerde vragen. Bent u aangewezen op een behandeling, maar ziet u op tegen de lange wachttijd? Misschien kunt u ergens anders sneller terecht. De adviseurs van Heilbron zoeken het graag voor u uit. Bij wachtlijstbemiddeling kijken ze eerst naar uw wensen. Wat vindt u een redelijke wachttijd? Hoe ver wilt u maximaal reizen voor een behandeling elders? Daarna bekijken zij voor u bij welke zorgverlener de wachtlijst zo kort mogelijk is. Bel de Vierstroom Heilbron Advieslijn via 088 – 12 10 204 voor meer informatie.

*Vorig jaar hebben verzekeringsadviseur SUCSEZ en Heilbron hun krachten gebundeld. SUCSEZ als de grootste zorgverzekeringsspecialist van Nederland en Heilbron als vertrouwde partij op het gebied van schadeverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Eén organisatie betekent voor beide organisaties één naam. Vanaf 1 juni 2018 heten ze: Heilbron. De service, voorwaarden, persoonlijke benadering blijven zoals u van ze gewend bent.
Heilbron is partner van Vierstroom en als verzekeringsadviseur gespecialiseerd in zorg- en schadeverzekeringen. Heilbron B.V. staat ingeschreven in het Wft-register onder nummer 12012119 en is aangemeld bij Kifid, aansluitnummer 300.00819.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanvraag formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.