Vierstroom

Over ons

Nieuwe uitgave Vierstroom Magazine – Wegwijzer in de Zorg

De nieuwe uitgave van Vierstroom Magazine valt één van deze dagen bij de ruim 65.000 leden van Vierstroom op de deurmat. In Vierstroom Magazine leest u interessante informatie en achtergrond-verhalen over de zorg. En voor de leden van Vierstroom veel voordeel. Deze uitgave van Vierstroom Magazine kunt u ook digitaal bekijken!

Vierstroom Magazine digitaal

 

In deze tweede uitgave van Vierstroom Magazine in 2019 is het thema Wegwijzer in de Zorg. We gaan in op de vraag hoe hulp en zorg in Nederland is geregeld. Dat doen we aan de hand van ervaringen, rechtstreeks uit de praktijk. Bovendien ontvangen alle leden bij dit Vierstroom Magazine een extra bijlage namelijk de brochure Wegwijzer in de Zorg. En leden kunnen altijd met vragen over zorg contact opnemen met onze ledenconsulenten.

Nieuwsgierig naar de brochure Wegwijzer in de Zorg? Klik op onderstaande button voor de digitale versie.

Brochure Wegwijzer in de Zorg

Verder in dit magazine:

In de rubriek Mijn hulpvraag een interview met Marianne van Engelen (64). In september kreeg Marianne een nieuwe heup. Voor en na de operatie gebruikte ze verschillende hulpmiddelen uit de Vierstroom Thuiszorgwinkel.

Interessante berichten in de kort-nieuws-rubriek Dicht bij u over het ontmoetingscentrum voor mensen met dementie in Schoonhoven, ervaringen delen via Zorgkaart Nederland en de nieuwe samenwerking tussen Vegro en Villa Pardoes. Vierstroom werkt voor de exploitatie van de Vierstroom Thuiszorgwinkels samen met Vegro.

Eten, bewegen, slapen, ontspannen: het zijn de vier pijlers voor een goede gezondheid. “Maar food first: het begint allemaal met gezond eten”, zegt Jan Dekker, oprichter van leefstijlplatform FoodFirst Network. Katja Westgeest, directeur Vierstroom Ledenservice, ging met hem in gesprek.

De zorg kan een behoorlijk oerwoud zijn. Daar weet Carla van Weelden alles van. Zij is 47 jaar en woont in een seniorencomplex in Krimpen aan de Lek, omdat ze zes jaar geleden een beroerte kreeg. Carla, dochter Denise en verzorgende Martha van Vierstroom delen hun ervaringen. Lees de interviews met hen in Voor elkaar.

Wat kan ik voor u doen? Heeft u een vraag over zorg? Welke vraag dan ook? Bel dan gerust met de ledenconsulenten van Vierstroom Ledenservice. “We vinden het juist fijn als mensen bellen met hun vragen”, vertelt ledenconsulent Ellen van Vliet. Samen met haar collega’s Rachida Anakhrouch, Gerrie Goedee, Janneke Schouten en Trees de Ligt helpt ze leden op weg naar een antwoord.

Van het regelen van de uitvaart tot en met de verkoop van het huis en de belastingaangifte: als er iemand overlijdt, moeten nabestaanden altijd heel veel regelen. De executeurs van Vierstroom-partner HEREDITAS kunnen u deze zorg uit handen nemen.

Tenslotte bij Ik ben Mantelzorger een interview met Viroen Soebedar (24). Viroen is een mantelzorger met een missie. Hij wil dat mantelzorg onder jongeren meer bekendheid krijgt. Al acht jaar zorgt hij voor zijn moeder, samen met zijn vader.

Exclusief voor Vierstroom-leden in dit magazine:

De volgende uitgave van Vierstroom magazine verschijnt in oktober 2019. Heeft u suggesties of wilt u reageren, stuur dan een email naar redactie@vierstroom.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *