Webinars over (levens)testament, wilsonbekwaamheid en nalatenschap gemist?

Kijk ze hier terug!

Vierstroom Ledenservice heeft in samenwerking met Hereditas een aantal webinars georganiseerd. Mocht u deze gemist hebben, dan kunt u hieronder de opnames van deze webinars bekijken. 

Er zijn twee verschillende webinars georganiseerd: het webinar Testament en Nalatenschap en het webinar Levenstestament en Wilsonbekwaamheid. 

Tijdens het webinar Testament en Nalatenschap hebben de deelnemers antwoord gekregen op de volgende vragen: 
Wat is eigenlijk het nut van een testament? Is uw testamen nog op orde? Weet u hoe u een testament kan laten opstellen en wat u erin kunt opnemen? Heeft u uw nalatenschap geregeld? Wat is de rol van een executeur en een notaris bij een nalatenschap? En hoe zit het met bankzaken, belastingen en het verdelen van de erfenis?

Het webinar Levenstestament en Wilsonbekwaamheid heeft antwoord gegeven op de volgende vragen:
Weet u wat een levenstestament is en wat het verschil is met een testament? En wat is het nut van een levenstestament? En hoe kunt u een levenstestament laten opstellen en wat kunt u er in op laten nemen? Wie gaat u vertegenwoordigen als u het zelf niet meer zeggen kunt en wie controleert deze gevolmachtigden? Als iemand wilsonbekwaam wordt wat gebeurt er dan met zijn of haar financiële zaken, zorg en welzijn en eventuele levenseinde wensen?

De presentatie van de webinars was in handen van Hereditas, specialist in de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen en in regelingen voor wilsonbekwaamheid.

Indien u naar aanleiding van deze opnamen een afspraak wilt maken met Hereditas, dan kunt u contact opnemen met de ledenconsulenten via telefoonnummer 088 – 0900 400 (lokaal tarief of een email sturen naar ledenservice@vierstroom.nl

"Opname
"Opname
Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt