Keukenhof virtueel open

Categorie├źn:
Pasen

"Als u niet naar de Keukenhof kunt komen, brengen wij de Keukenhof naar u!" Met dat motto laat de Keukenhof u de komende weken graag de mooiste plekjes van het park zien. 

Bloemenpark Keukenhof kan door het coronavirus helaas ook in 2021 niet open. Hierdoor moeten meer dan een miljoen mensen de schitterende kleuren van de voorjaarsbloemen in het park missen. Om iedereen toch te kunnen laten genieten van de bloemenpracht geeft Keukenhof regelmatig virtuele tours door het bloemenpark. De Keukenhof is tot en met 9 mei virtueel geopend.

Het mooiste lentepark ter wereld is ieder voorjaar slechts 8 weken geopend. Het ziet er iedere week anders uit en dat laat Keukenhof graag zien aan bloemenliefhebbers. Al het moois in het park toont Keukenhof aan de hele wereld via video’s die twee keer per week op de online media worden geplaatst. Ook worden weer veel mooie beelden op televisie uitgezonden.

Zodra het mogelijk is om wel open te gaan, zal Keukenhof dat doen. Het park komt al prachtig in bloei en is klaar voor de bezoekers. Mensen die willen bekijken hoe Keukenhof er op dit moment uitziet, kunnen dit zien via @visitkeukenhof op onder andere Facebook, Instagram en Youtube.

Klik hier voor alle virtuele tours in de Keukenhof. 

(Bron: keukenhof.nl)

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt