Klant Mieke van Vers aan Tafel aan het woord!

Mieke van Raamsdonk (onlangs 76 jaar geworden) is al 20 jaar klant bij maaltijdleverancier Vers aan Tafel. Ze bestelt de laatste jaren iedere 2 à 3 weken een paar dozen maaltijden en de desserts-box als extra toetje.

Mieke woont al jaren alleen en zelfstandig in haar appartement samen met haar hondje Bella. Als moeder en (overgroot)oma geniet ze volop van al haar (achterklein)kinderen. Daarnaast kijkt ze enorm uit naar de verhuizing van haar (achter)kleindochter die binnenkort zo ongeveer bij haar om de hoek komen te wonen. Ze kan niet wachten om straks heerlijk met haar te gaan wandelen.
Mieke ervaart deze lange corona periode als lastig. “Tsja, alleen is ook maar alleen. Ik kan in principe nergens naar toe en de persoonlijke contacten mis ik enorm.” Drie keer per week bezoekt ze haar man Koos in het verpleeghuis.  Daarnaast geniet ze volop van de wekelijkse bezoekjes aan haar dochters en kleinkinderen.
Vroeger wisselde ze de maaltijden van Vers aan Tafel af met zelf koken. Sinds Mieke alleen woont, heeft ze geen zin meer om voor zichzelf te koken. Ze eet nu van maandag tot vrijdag de maaltijden van Vers aan Tafel en in het weekend soms een lekkere pizza of een salade. Regelmatig eet een van haar dochters gezellig samen met haar een maaltijd mee. Nu ze alleen woont heeft ze geen zin meer om alleen voor haar zelf te koken. 

Mieke heeft geen computer en belt ieder keer naar de klantenservice om haar bestelling door te geven. Op de vaste bezorgdag komt de lieve bezorger (aldus Mieke) deze bij haar afgeven. Dit verloopt allemaal naar wens. Ze bestelt altijd een mix van Hollandse pot, internationale maaltijden zoals een lekkere bami, Indische rijsttafel. Het opwarmen van haar maaltijden doet ze in de magnetron en het extra toevoegen van kruiden is voor haar niet nodig. Ze eet veelal met weinig zout en ze vindt het wel prima zo!

De maaltijden van Vers aan Tafel proberen?

Speciaal voor leden van Vierstroom heeft Vers aan Tafel een speciale aanbieding. Bestel nu de nieuwste voorjaarsbox met zes heerlijke voorjaarsmaaltijden en u krijgt er gratis een Soepbox bij met drie soepen bij! U betaalt slechts  € 33,25 in plaats van € 40,48!

De voorjaarsbox bevat:

  • Huisgemaakte gehaktbal in jus met witlof met gekookte aardappelen met bieslook       
  • Nasi goreng met malse kipfilet in zoetzure saus
  • Romige Italiaanse risotto met paddenstoelen   
  • Gehaktschotel met romige prei, aardappelpuree een kaasgratin              
  • Romige tagliatelle met zalmstukjes en groene aspergepuntjes  
  • Kip in rozemarijnsaus met broccoliroosjes en aardappelpuree

De drie soepen zijn aspergesoep, kippensoep en groentesoep.

Voorwaarden
De maaltijdbox-aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten en loopt t/m 31 mei 2021. Eenmalige deelname per adres. Niet geldig i.c.m. andere (leden)- kortingen en/of aanbiedingen.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt