Bij aankoop van een Evermore bed 50% korting op een Papillon Combi matras!

Bent u op zoek naar een geschikt bed met hoog/laag functie. Dan is het Evermore bed, leverbaar in drie trendy kleuren, hét bed voor u!

Een betere slaaphouding is essentieel voor een goede nachtrust en nodig om uitgerust wakker te worden. In de Evermore Basic ervaart u een uitstekende ondersteuning van uw spieren en gewrichten, zodat u tijdens uw nachtrust kunt ontspannen en uitgerust op staat.

De Evermore Basic is standaard te verkrijgen in 90 x 200 cm, 90 x 210 cm en 90 x 220 cm. Het twee meter lange bed kan aan het hoofdeinde 10 of 20 cm worden verlengd. De Evermore Basic brengt u met zijn zeer sterke schaarconstructie van 38 cm tot 80 cm omhoog. Zelfs in de hoogste stand staat het bed stabiel. Deze Evermore voldoet aan de Europese wet- en regelgeving en is CE genormeerd, klasse 1. Met behulp van de 8-knops handschakelaar brengt u het bed eenvoudig tot iedere gewenste verstelling.

50% korting op een Papillon Combi matras
Tijdelijk ontvangt u bij aankoop van het Evermore bed maar liefst 50% korting op een Papilon Combi matras. U betaalt voor het matras € 219,50 in plaats van € 439,-.  
De Papillon Combi is een zorgvuldig samengesteld matras dat bestaat uit twee lagen schuim. De toplaag is drukverlagend, wat ervoor zorgt dat uw lichaam volledig wordt ondersteund zonder druk te geven op uw spieren en gewrichten. De onderlaag is vervaardigd van HR-schuim. Dit materiaal biedt u stabiliteit en stevigheid. De Papillon Combi is een comfortabel matras met een uitstekende warmte- en vochtregulering. Na een gezonde nachtrust wordt u uitgeslapen wakker.

Geldig in alle Vierstroom Thuiszorgwinkels t/m 30 april 2021.

Niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.
Vegro exploiteert haar winkels als Vierstroom Thuiszorgwinkel.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt