Samen zijn op afstand

Om iemand aandacht te geven of in contact te staan met anderen hoeft u niet perse de deur uit. U kunt natuurlijk gewoon bellen of videobellen, maar bijvoorbeeld ook een spelletje samen doen via de smartphone. Daarvoor kunt u verschillende apps downloaden op uw smartphone of tablet. Videobellen kan bijvoorbeeld met WhatsApp, Zoom, Teams en FaceTime. De laatste drie kunt u ook op uw computer gebruiken. Met de app Wordfeud kunt u scrabbelen en er is ook een Rummikub-app. Als u graag quizzen maakt, kunt u daarvoor Kahoot gebruiken. De quiz kunt u vervolgens doen met een groep mensen in een videobelprogramma. Via sociale netwerken als Facebook, Instagram en Twitter kunt u ook contact onderhouden met anderen. U kunt daar zelf iets ‘posten’, bijvoorbeeld een foto, berichtje of link, maar ook reageren op de posts van anderen.

Lees ook het artikel "In contact blijven via sociale media". Klik hier voor dat artikel. 

Speciale aanbieding in de Vierstroom Thuiszorgwinkel: 
Leden van Vierstroom kopen nu een SimTab 5-tablet in de Vierstroom Thuiszorgwinkels met 10% korting en ontvangen een BookSeat t.w.v. € 37,99 cadeau!
De SimTab 5-Tablet kost nu € 296,10 in plaats van € 329,-. 
Klik hier voor meer informatie!

Vegro
In samenwerking met Vegro bieden wij onze Vierstroom leden ook veel voordeel in de Thuiszorgwinkels en in de webwinkel. Vegro exploiteert de Vierstroom Thuiszorgwinkels en is al 35 jaar expert in hulpmiddelen.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt