Klantenservice medewerkster Jeannette Jansen (59) aan het woord

Vers aan Tafel - Aandacht geeft smaak!

Sinds 2018 is Jeannette Jansen fulltime werkzaam bij de klantenservice van Vers aan Tafel, één van de samenwerkingspartners van Vierstroom Ledenservice. Daar vertelt ze graag over. 

Het motto van Vers aan Tafel is Aandacht geeft smaak. Aan Jeanette de vraag hoe ze dat terug ziet in haar werk op de klantenservice. Ze vertelt: "Een deel van onze klanten gaan voor gemak, maar er zijn ook klanten die afhankelijk zijn van onze maaltijden. Ik merk dat onze klanten vooral erg dankbaar zijn, dat we er voor ze zijn. Dat maakt mijn werk harstikke leuk en dankbaar. Onze persoonlijke aandacht wordt gewaardeerd. Vooral tijdens de coronapandemie merkten we dat. Daarnaast denken we graag met onze klant mee. We worden regelmatig benaderd door een mantelzorger en die ondersteunen we graag."
“Vaste klanten bel ik op als ik zie dat we nog geen bestelling hebben ontvangen. Want misschien zijn ze het vergeten en we willen niet dat klanten zonder eten komen te zitten.”

Jeanette vertelt dat ze bij nieuwe klanten even extra de tijd neemt om alles goed uit te leggen. Klanten die graag via de webshop willen bestellen, belt ze persoonlijk om informatie te geven en welkom te heten. Daarnaast stemt ze met de klant af op welke vaste bezorgdag en welk tijdstip de bezorger de maaltijden kan komen brengen. "We zien een stijging in de bestellingen via de webshop. Mensen worden steeds digitaler! Maar telefonisch bestellen kan altijd. Zo'n persoonlijke contactmoment vinden veel klanten nog erg fijn." aldus Jeannette.

Zelf eet Jeanette graag de maaltijden van Vers aan Tafel. "Het is voor mij gemakkelijk na een lange werkdag bij de klantenservice en ik kan zo nog beter een persoonlijk advies geven aan onze klanten, doordat ik heel goed weet welke maaltijden we verkopen. En daarnaast zit ik ook in het kwaliteitsteam van Vers aan Tafel. Met dit team testen we onze maaltijden naar aanleiding van opmerkingen van klanten. Hierdoor blijven we onze maaltijden verbeteren."

Klanten over de klantenservice van Vers aan Tafel:

Mevrouw Blankert: “Het contact met de klantenservice is zo prettig. Ik vind het iedere keer een feestje!”

Meneer Nagelkerke: “De dames van de klantenservice hebben altijd tijd voor een leuk praatje. En ik vind de maaltijden erg lekker." 

De maaltijden van Vers aan Tafel proberen?

Speciaal voor leden van Vierstroom heeft Vers aan Tafel een speciale aanbieding. Bestel dan nu de voordelige proefbox met 6 kleine maaltijden + een gratis dessertbox met 6 mousses. U betaalt slechts € 22,20. U kunt ook kiezen voor de proefbox normale maaltijden (500-600 gram) + een gratis dessertbox met 6 mousses. U betaalt dan €23,60. 

In de proefbox zitten de volgende 6 maaltijden:

  • Gehaktbal in jus met bloemkool- en broccoliroosjes en gekookte aardappelen  
  • Nasi goreng speciaal met kip in satésaus 
  • Smaakvolle Hollandse hachee met rode kool en gekookte aardappelen  
  • Gehaktschotel met romige prei, aardappelpuree een kaasgratin   
  • Zalmfilet in dillesaus met Parijse worteltjes en aardappelpuree
  • Ambachtelijke zuurkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst in jus

In de dessertbox zitten 6 heerlijke mousses in verschillende smaken: vanille met kersensaus, Dame Blanche, boerenjongens, aardbei, chocolade en bitterkoekjes.

Voorwaarden
De maaltijdbox-aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten en loopt t/m 31 augustus 2021. Eenmalige deelname per adres. Niet geldig i.c.m. andere (leden)kortingen en/of aanbiedingen.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt