Maaltijdleverancier Vers aan Tafel vergroent

Maaltijdleverancier Vers aan Tafel - partner van Vierstroom Ledenservice - vindt het belangrijk om aandacht te hebben voor de wereld om zich heen. Ze zijn dan ook dagelijks actief bezig met duurzaamheid en ze denken na over onze impact op het milieu. Verantwoord ondernemen door verantwoord inkopen en produceren staat bij hen daarom hoog in het vaandel. 

Daarom zal Vers aan Tafel vanaf 1 september de huidige zwarte cPET verpakkingsschalen van de maaltijden geleidelijk vervangen voor een duurzamer alternatief, namelijk de zogeheten EVOLVE verpakkingsschalen. De EVOLVE verpakkingsschalen zijn gemaakt van een unieke samenstelling van gerecyclede plastics zonder toevoegingen van enige kleurstof. Hierdoor kan de kleur van de schalen licht variëren van rozerood naar blauwgrijs.

Vers aan Tafel heeft voor deze nieuwe type schalen gekozen, omdat deze door de samenstelling van wisselend gekleurde plastics wel detecteerbaar is in het recycleproces. Hierdoor kunnen de verpakkingsschalen van de maaltijden volledig gerecycled worden. Op deze manier werkt Vers aan Tafel mee aan een schonere en betere wereld!

Maaltijdservice van Vers aan Tafel
Als lid van Vierstroom krijgt u 5,5% korting op alle maaltijden en assortimentsdozen van Vers aan Tafel. U betaalt daarnaast geen bezorgkosten. 
Klik hier voor meer informatie.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt