Alzheimer Café Zoetermeer 'live' geopend op 5 oktober

Dementie, en dan?

ZOETERMEER – Op dinsdag 5 oktober 2021 is het Alzheimer Café Zoetermeer geopend in de recreatiezaal van woonzorgcentrum De Morgenster aan de Nassaulaan 11 in Zoetermeer. Tijdens deze avond wordt met een deskundige gesproken over onder meer de verschillende vormen van dementie. Ook wordt ingegaan over hoe het proces verloopt, welke behandelmogelijkheden er op vragen als ‘speelt erfelijkheid een rol’?   

Door Corona werd het AlzheimerCafé geruime tijd online georganiseerd. Het is fijn dat tijdens dit Café de bezoekers en gastsprekers elkaar weer live kunnen ontmoeten. Wel wordt de 1,5 meter aangehouden en moeten bezoekers zich vooraf aanmelden. De gastspreker van deze avond is Annemieke Schipper, verpleegkundig specialist van de Geheugenpoli van het LangeLand Ziekenhuis.

Het Alzheimer Café vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats. Aanmelden kan door een mail te sturen (inclusief vermelding van uw telefoonnummer) aan AC@vierstroomzorgthuis.nl. Deelname is gratis. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt