Vraag het de ledenconsulent

Bel gerust!

Categorie├źn:
Coronavirus

Vierstroom is bekend van de thuiszorg, de hulp in de huishouding en de thuiszorgwinkels. Maar wist u dat Vierstroom u ook helpt om zelfstandig te blijven? Als lid van Vierstroom kunt u een beroep op ons doen bij praktische vragen, bijvoorbeeld over aanpassingen in uw huis of hulpmiddelen. We kunnen ook hulp bieden als u het zelf even niet meer weet, zoals bij de zorg voor uw partner. En als wij u niet direct een antwoord kunnen geven, zoeken we het voor u uit en bellen we u terug. Als lid van Vierstroom krijgt u altijd een passend antwoord.

Heeft u een hulp- of zorgvraag? Bel de ledenconsulenten van Vierstroom via telefoonnummer 088 – 0900 400 (maandag tm vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl.

Nog even dit…
...Het is een andere tijd waarin we nu leven door de corona-pandemie. Maakt u zich zorgen en wilt u graag met een onze ledenconsulenten praten over wat alle maatregelen rondom het coronavirus voor u persoonlijk betekent, aarzel dan niet contact op te nemen. Onze ledenconsulenten Marjon, Jacqueline, Ellen, Gerrie en Mariska zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0900 400. 

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt