Ik ben vergeetachtig. Heb ik dementie?

Kom naar het Alzheimer Café Zoetermeer

ZOETERMEER – Op dinsdag 6 september 2022  is het Alzheimer Café Zoetermeer geopend in de recreatiezaal van woonzorgcentrum De Morgenster aan de Nassaulaan 11 in Zoetermeer. Tijdens deze avond wordt gesproken over vergeetachtigheid. Geheugenverlies hoort bij het ouder worden. Daarbij is zeker niet altijd sprake van dementie. Tijdens deze avond worden de signalen en de verschillen tussen vergeetachtigheid en dementie belicht. De gastspreker van deze avond is mevrouw Kleijer, neuroloog in het LangeLand Ziekenhuis. Er is ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen met andere bezoekers, vrijwilligers en hulpverleners.

Het Alzheimer Café vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats met telkens wisselende thema’s. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur.
Geinterssseerd in het jaarprogramma van het Alzheimer Café Zoetermeer? Klik hier. 

Alzheimer Café's elders

Op verschillende plaatsen in het werkgebied van Vierstroom worden Alzheimer Cafés georganiseerd. Kijk  op de website van Alzheimer Nederland voor meer informatie. 

 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt