Alzheimer Café Zoetermeer op 7 en 14 februari 2023

Gedragsverandering bij dementie en Appeltaartconcert

In februari is het Alzheimer Café Zoetermeer op 7 en 14 februari geopend. Beide keren in de recreatiezaal van woonzorgcentrum De Morgenster aan de Nassaulaan 11 in Zoetermeer.

7 februari 2023 | Gedragsverandering bij dementie

Tijdens deze avond wordt gesproken over gedragsverandering bij dementie. Veranderd gedrag kan een symptoom zijn van dementie. Iemand met dementie kan ineens boos of wantrouwig worden. Of juist liever zijn of meer lachen dan eerst. Ook kan hij ineens dingen doen die hij ervoor nooit deed. Hoe hiermee om te gaan? Hoe communiceer je hierover met de omgeving? We gaan hierover in gesprek met een deskundige. Deze avond biedt  bezoekers ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen met andere bezoekers, vrijwilligers en hulpverleners.

14 februari 2023 | Klassiek ‘appeltaartconcert’

U bent van harte welkom bij het klassieke appeltaartconcert. Stichting Appeltaartconcerten stelt zich ten doel om met appeltaart en klassieke muziek naar mensen toe te gaan, mede omdat voor een groot publiek het niet vanzelfsprekend is om naar een concert te gaan. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom.

Locatie:          De Morgenster, Nassaulaan 11 Zoetermeer

Tijd:                Inloop vanaf 19.00, start programma om 19.30 uur

Deelname:     Gratis. Aanmelden is niet nodig.

Overige Alzheimer Cafés

In het werkgebied van Vierstroom zijn diverse Alzheimer Cafés. Onder andere in Lansingerland, Zoetermeer, Waddinxveen, Reeuwijk, Zevenhuizen en de regio’s Midden-Holland en Lekstroom. Kijkt u voor een overzicht van Alzheimer Cafés op de website van Alzheimer Nederland

 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt