Bezorger Dirkjan van Vers aan Tafel aan het woord

Categorie├źn:
Gezond eten

Als maaltijdbezorger kom ik veel bij mensen thuis. De coronacrisis houdt al een aantal weken ons hele land in haar greep, waardoor het grootste deel van Nederland nu verplicht thuis zit. Dat geldt uiteraard niet voor mij. Juist nu is het belangrijk dat iedereen gezond eet. Daarom stap ik iedere ochtend opnieuw vol energie uit bed om mijn vaste- én nieuwe klanten te voorzien van maaltijden. In deze bizarre coronaperiode voel ik me bevoorrecht dat ik in de strijd tegen dit virus als maaltijdbezorger mijn steentje kan bijdragen!

Als bezorger breng ik niet alleen de maaltijden aan huis, ook het sociaal contact met de klant is voor mij belangrijk en vanzelfsprekend! Ik vind het dan ook jammer dat het praatje met klanten nu wat korter is en dat we de aangeboden koffie helaas moeten overslaan. Normaal gesproken bezorg ik de maaltijden, indien gewenst, tot in de vriezer. In de huidige coronasituatie is dit natuurlijk niet verstandig. Ik houd gepaste afstand en volg de richtlijnen van het RIVM. Echter zie ik bij uitzonderlijke situaties, waarbij klanten bijvoorbeeld door fysieke beperkingen niet zelf de maaltijden in de vriezer kunnen plaatsen, vaak wel mogelijkheden om dit alsnog voor deze klant te kunnen doen.

Ik ervaar dat de dankbaarheid in deze tijd dan ook extra groot is. Een kaartje, een glimlach, een bedankje .. daar doe ik het voor!

Uiteraard ben ik zeer voorzichtig en hebben we vanuit Vers aan Tafel maatregelen getroffen op basis van adviezen van de overheid en het RIVM om eventuele verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Pinnen is tijdelijk niet mogelijk, daarentegen kunt u wel via IDeal of Automatische Incasso betalen;
  • Normaal zet ik de maaltijden indien gewenst voor u in de vriezer. Dit doe ik nu alleen nog maar bij hoge uitzondering. Bijvoorbeeld in het geval van fysiek ongemak;
  • Ik draag latex handschoentjes die ik na iedere bezorging desinfecteer met handgel;
  • Ik hanteer de richtlijnen van het RIVM.

Deze dagen worden overschaduwd door het coronavirus. Het allerbelangrijkste is dat we onszelf en elkaar gezond houden. Ik sta klaar voor de klanten, daar kunnen ze van op aan! Samen met het Vers aan Tafel-(bezorg)team moet dat zeker gaan lukken!

Tot ziens!
Dirkjan 

Wilt u Vers aan Tafel een keer proberen? Profiteer dan nu van €5,- korting op zes gevarieerde zomermaaltijden van Vers aan Tafel en ontvang een doos raketijsjes cadeau! Klik hier voor meer informatie.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt