Herinnering: Vierstroom Ledendag verplaatst van 2 oktober 2020 naar vrijdag 16 april 2021!

in verband met coronavirus

Categorie├źn:
Ledendag Coronavirus

Vanwege uw gezondheid en veiligheid hebben we met pijn in ons hart het besluit genomen om de Vierstroom Ledendag op 2 oktober 2020 te verplaatsen naar vrijdag 16 april 2021. Wij gaan ervan uit dat alle maatregelen vanwege het coronavirus tegen die tijd niet meer van toepassing zijn en we met elkaar alsnog een mooie Vierstroom ledendag in musueumpark Archeon in Alphen aan den Rijn kunnen vieren.  

Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, zetten wij de reeds gekochte tickets door naar de nieuwe datum en hoeft u verder geen actie te ondernemen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de ledenconsulent via 088-0900400 of een e-mail sturen naar ledenservice@vierstroom.nl.

Het thema van de ledendag blijft ongewijzigd: Terug naar toen, waarbij we terugkijken op al het goede van vroeger en vooruitkijken naar al het goede van de toekomst. Op dit moment kunnen we nog niet inschatten of het programma ongewijzigd blijft. Maar u kunt er van op aan, dat het een leuke en informatieve dag wordt, waarbij u als lid centraal staat.

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk nieuwe of extra tickets te bestellen. Wij laten weten wanneer dat weer mogelijk is. 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt