Vakantieplannen gecanceld? 10 leuke ideeën om thuis te doen en in de buurt te doen!

De zomervakantie van 2020 is anders dan alle andere vakanties. De helft van de Nederlanders gaat dit jaar niet op vakantie, maar blijft thuis. Daarom geven wij u een aantal ideeën voor een aangename vakantie dicht bij huis.

1. Ga wandelen of fietsen in de natuur

Iedere provincie in Nederland heeft prachtige natuur die u per voet of fiets kunt verkennen. En niet alleen is het heerlijk om even buiten te zijn, het is ook nog eens hartstikke gezond! Bij o.a. de ANWB kunt u terecht voor mooie wandel- en fietsroutes.

2. Maak een fotoboek van uw vorige vakantie

Wilt u al maanden een fotoboek maken van uw vorige vakantie? Dit is het moment. Hoe fijn is het om herinneringen op te halen bij al die vakantiefoto’s?

3. Plan een stranddag

Dat doet u natuurlijk bij voorkeur als de zon schijnt, maar stralend zomerweer is geen vereiste. Ook met een stevig windje is het strand een heerlijke plek. Lekker uitwaaien!

4. Maak een vakantiebestemming van uw tuin of balkon

Met een paar mooie planten, vrolijke bloemen en exotische accessoires waant u zich in uw eigen tuin of op het balkon op een verre bestemming. Vindt u het leuk om te kamperen? Zet dan eens uw tent op in de achtertuin. Misschien een beetje gek, maar ook heel leuk. Zeker als er kleinkinderen komen logeren.  

5. Leer fotograferen met uw smartphone

Waar er vroeger altijd een digitale of analoge camera nodig was om foto's te maken, heeft nu iedereen met een smartphone altijd een camera bij de hand. Maar weet u hoe u de perfecte foto met uw smartphone maakt, hoe u de foto's overzet op een ander apparaat en hoe u de gemaakte foto's beheert? Leuk om nu te leren.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt