Genieten van de maaltijden van Vers aan Tafel

Categorie├źn:
Gezond eten

Bep Lentjes (81) is al bijna 15 jaar klant van Vers aan Tafel en bestelt eens per drie weken zes maaltijden en toetjes.  

Na het vroegtijdig overlijden van haar lieve man Ben woont ze al jaren alleen en geheel zelfstandig in haar mooie appartement met uitzicht op het park. Ze is moeder en oma van haar (klein)kinderen en binnenkort wordt ze zelfs overgrootmoeder vertelt ze trots. Bep is nog erg actief en ondernemend voor haar leeftijd en staat naar eigen zeggen nog midden in het leven. Ze haalt veel voldoening en plezier uit haar vrijwilligerswerk met ouderen in een verpleeghuis. Hier ontmoet ze ook nieuwe vrienden. 

Gemak
Bep gaat ook veel op pad samen met haar vriendin. Samen rijden ze met de auto samen heel Nederland rond. Juist als ze zo’n gezellig dagje weg is geweest en ’s-avonds thuiskomt is het vooral gemak voor haar om een maaltijd uit de vriezer te pakken en deze op te warmen in haar magnetron. “Altijd een lekkere maaltijd in huis, even opwarmen en er snel van kunnen genieten op het moment dat het mij het beste uitkomt.” 

Goed stuk vlees
Ze kookt grotendeels nog zelf, zoals een grote pan eigengemaakte nasi die ze in porties in vriest. Ook komen haar (klein)kinderen en vriendinnen regelmatig gezellig bij haar eten. Hollandse pot, zoals een gehaktbal, daar smullen ze van. 

Wat vindt Bep belangrijk aan een maaltijd? Een goed stuk vlees. Goed gaar en lekker gekruid en bereid, zoals de maaltijd met het runderlapje en stoofperen. Ze geeft aan dat deze maaltijd haar in eerste instantie wat tegenviel omdat het sukadelapje niet gaar was. Na feedback heeft Vers aan Tafel het sukadelapje vervangen door het runderlapje. Deze maaltijd is nu één van haar favorieten. Bep eet vooral wat ze lekker vindt! Vegetarisch is niet aan haar besteed.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt