Vierstroom Winter 2022

Gezond eten past bij een gezonde levensstijl. Maar niet iedereen lukt het om lekker en gevari- eerd te koken. Bijvoorbeeld omdat uwat ouder bent en/of omdat u – al dan niet tijdelijk – wat slechter ter been bent of nog herstelt van een operatie. Of misschien omdat u een speciaal dieet volgt, of omdat u alleen vloeibaar voedsel kunt nuttigen. Enmisschien houdt uwel hele- maal niet van koken. apetito is al meer dan 60 jaar specialist op het gebied vanmaaltijdvoorziening. Deze Vierstroom-partner bezorgt dezemaaltijden bij mensen thuis, maar ook bij zorginstellingen en kinderdagverblijven. Wie als particulier gebruik- maakt van de diensten van apetito, kanwekelijks kiezen uit meer dan 140 gezonde en gevarieerde maaltijden. Productontwikkelaar en kok Niels Schuur en diëtist Danique Katier leggen uit hoe dat precies werkt. “Ik ben continu bezigmet het bedenken van nieuwe gerechten en het verbete- ren van bestaande gerechten”, vertelt Niels. “Ik bedenk hoe de samenstelling zou kunnen zijn en in overlegmet de diëtisten zorg ik ervoor dat de richtlijnen goede voeding zo veel mogelijk worden opgevolgd.” Danique: “We besteden extra aandacht aan voldoende groenten en eiwitten. Die dragen bij aan een gezonde leefstijl Niet iedereen heeft gelegenheid of zin omelke dag zelf een lekkere en gezondemaaltijd op tafel te zetten. Voor die mensen zijn demaaltijden van apetito een uitkomst. partner van Vierstroom Productontwikkelaar en kok Niels Schuur 18 vier str oommagazine Gezond eten aan huis bezorgd

RkJQdWJsaXNoZXIy NTc0OTk=