Vierstroom Winter 2022
voor diverse doelgroepen. Ook zorgenwe ervoor dat er voor veelvoorkomende diëten voldoende aanbod en variatie is. Zo kunnenmensenmet glutenintolerantie, vegetariërs enmensen die zoutarmeten ook bij ons terecht.” Proeverijen De ontwikkelde gerechtenworden uitgebreid getest tijdens proeverijen, vertelt Niels. “Proeve- rijen zijn een belangrijk onderdeel in het ontwik- kelingsproces. Tijdens een proeverij beoordelen wij een gerecht kritisch op smaak, geur en optiek, ofwel: hoe ziet het eruit?” “Dit vind ik een van de leukste onderdelen vanmijnwerk”, zegt Danique. “Ik ben altijd benieuwdwat Niels heeft gekookt en als ik het echt heel lekker vind, ga ik het thuis zelf ookmaken.” Als het gerecht is goedgekeurd, wordt het opge- nomen in het assortiment. Demeeste klanten bestellen elke week zevenmaaltijden, maar er zijn ookmensen die af en toe tienmaaltijden in één keer bestellen. “Na het bereiden vriezenwij demaaltijden razendsnel in”, vertelt Niels. “Invriezen is de meest natuurlijkemanier van conserveren en zorgt er bovendien voor dat de vitamines en andere belangrijke voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Mensen vergissen zich soms nogweleens hoe gezond vriesversemaaltijden wel niet zijn.” Speciale diëten Klantenmet speciale wensen of vragen kunnen altijd terecht bij de diëtisten van apetito. “We krijgen vragen vanmensen die speciale diëten volgen, mensenmet allergieën of mensen die willen afvallen. Wij kunnen ze dan vertellen welke gerechten geschikt voor ze zijn. Verder hebbenwe een adviserende rol en proberenwe met voedingsadvies aan te sluiten bij de wensen en behoeften van de klant.” apetito zorgt ervoor dat elkemaaltijd zo gevarieerdmogelijk is. “We gebruiken de Schijf van Vijf van het Voedingscentrumals basis”, vertelt Danique. “Daarnaast is een belangrijk uitgangspunt de smaak van een gerecht.” Welke apetito-gerechten vinden ze zelf eigen- lijk het lekkerst? “Ik heb vorig jaar een paella ontwikkeld, met vis, mosselen en garnaaltjes en saffraanrijst, en die vind ik zelf heel lekker”, zegt Niels. Daniquemoet iets langer nadenken. “Moeilijke vraagwel, maar bij de laatste proeverij at ik kip pilav, daar heb ik erg van genoten.” Proef de maaltijden van apetito vier str oommagazine 19 Proefnudelekkereenverantwoordemaaltijdenvanapetitomaaltijdservice.Hetaanbodisruim metmeerdan140maaltijden.GenietvantraditioneleHollandsegerechtenofkiesvoordeoosterse ofmediterranekeuken.Ookvoorvegetarischegerechtenofdieetvormenbentubijapetitoaanhetjuisteadres. Probeereenmaligvijfheerlijkemaaltijdenvanapetitovoorslechts € 19,95( € 3,99permaaltijd)enontvangeen gratispuzzelboek!Uheeftdekeuzeuitvierverschillendeproefpakketten(standaard, vegetarisch,natriumarmenglutenvrij).AlslidvanVierstroomontvangtuopvervolgbestellingeneen kortingvan10% opdemaaltijdprijs.Metdezeledenkortingbesteltualeenmaaltijdvanaf € 5,17. Voorwaarden Dezeactieisgeldigt/m30april2022enspeciaalvoorVierstroom-leden.Eenmaligedeelnameperadres. Nietgeldigi.c.m.eventueleandere(leden)kortingenen/ofaanbiedingen. Meerinformatieenaanvragen Gavoormeerinformatieenaanvragennaar leden.vierstroom.nl/proefapetito ofneemcontactopmetde ledenconsulentenviatelefoonnummer 088-0900400 (lokaaltarief). leden.vierstroom.nl/proefapetito SPECIAAL VOOR LEDEN Voeding als medicijn gratis puzzelboek! Diëtist Danique Katier ‘We gebruiken de Schijf van Vijf van het Voedings- centrum als basis’ ‘Invriezen zorgt ervoor dat vitamines optimaal behouden blijven’
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc0OTk=