Vierstroom

Over ons

Persoonlijk alarm Vierstroom Veilig Thuis nu ook voor onderweg

Meer bewegingsvrijheid voor ouderen

Het is inmiddels een ingeburgerd verschijnsel: de alarmknop waarmee ouderen in huis alarm kunnen slaan als er iets misgaat. Via een directe verbinding met hun mantelzorgers of een professionele verpleegkundige. Die alarmknop is er nu ook in een variant die overal werkt, dus ook buitenshuis.

Actieve ouderen kunnen vanaf nu met een gerust hart op pad. Dankzij nieuwe technologie is het mogelijk om altijd en overal hulp in te roepen. Na een val bijvoorbeeld of een ander ongelukje. Vierstroom/Veilig Thuis biedt een zeer compact apparaatje dat na één druk op de knop verbinding legt met drie mantelzorgers. Degene die het eerste reageert, kan via de alarmknop direct met de gebruiker van het alarm communiceren. Bovendien zorgt de ingebouwde locatiebepaling ervoor dat altijd duidelijk is waar de gebruiker zich bevindt. Indien gewenst kan het apparaat ook direct verbinding maken met een professionele verpleegkundige.

“De introductie van deze nieuwe dienst past in de ambitie van Vierstroom om mensen gemakkelijk langer zelfstandig te laten wonen en functioneren”, aldus Wouter Vlaardingerbroek, directeur Vierstroom/Veilig Thuis. “Met het persoonlijke alarm dat overal werkt, helpen we kwetsbare ouderen aan meer bewegingsvrijheid en verkleinen we de angst bij hen om alleen naar buiten te gaan.”

Vierstroom/Veilig Thuis biedt diverse vormen van persoonsalarmering, al dan niet met professionele opvolging. Zowel voor gebruik in huis als voor onderweg. Dankzij de diverse abonnementsvormen kan iedereen een alarmering op maat samenstellen. Zo wordt een persoonsalarm daadwerkelijk een persoonlijk alarm. Informatie over de abonnementsvormen is te vinden op www.vierstroom.nl/veiligthuis.

4 reacties op “Persoonlijk alarm Vierstroom Veilig Thuis nu ook voor onderweg”

 1. Geachte heer,mevrouw

  Tot mijn verbazing en ergernis krijg ik een betalingsherinnering van een factuur van wijlen mijn vader.
  Míjn vader is in november 2017 overleden.
  Reeds in november is het alarmeringssysteem,sleutelkluis ect.opgezegd.
  Binnen een aantal dagen zijn alle spullen opgehaald en is alles afgehandeld.
  Medio december ben ik herhaaldelijk benaderd om de sleutelkluis te laten verwijderen, welke uiteraard al was verwijderd.
  2 dagen later ben ik gebeld over een sleutel van de centrale toegang van het wooncomplex waar mijn vader nooit iets mee te maken heeft gehad.
  Kort daarop ben ik weer gebeld om een afspraak te maken voor het ophalen van de sleutelkluis.
  In leven behartigde ik mijn vaders belangen en na zijn overlijden is alles afgesloten.
  Het is misplaatst en ongepast om mij met foutieve fakturen lastig te vallen.
  Uw organisatie blinkt helaas administratief gezien niet uit.

  • Het was netjes geweest als de Vierstroom op bovenstaande klacht gereageerd had. Het feit dat deze opmerking hier al 2 jaar staat geeft weinig vertrouwen in de professionaliteit van de organisatie.

 2. Toch wel schokkend dat bovenstaande reactie uit 2018 met een klacht over facturen nog gewoon op de website staat. Ook ik erger me aan de administratieve chaos en onduidelijke informatie van de Vierstroom.
  Een klein voorbeeld: https://www.vierstroom.nl/veiligthuis — Oeps de pagina bestaat niet (meer)
  Ik was simpelweg op zoek naar de tarieven van het personenalarm in 2020.
  Uw website blinkt uit in onlogische en dode linken, achterhaalde en ontbrekende informatie. Dit geeft erg weinig vertrouwen in de professionaliteit van de geboden diensten.

  • Geachte heer/ mevrouw Wijste,
   Dank voor uw oplettendheid. Nadat we de klacht netjes hebben afgehandeld, hebben we deze op de website laten staan.
   Vierstroom Veilig Thuis is recent overgegaan naar Personenalarmering. Vandaar dat de pagina helaas niet meer bestaat. Belt u voor meer informatie met Vierstroom Ledenservice op 088 – 0900 400. Ze kunnen u dan gelijk verder helpen.
   Hartelijke groet,
   Vierstroom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *