Vierstroom

Over ons

Wijkverpleging, een fantastisch vak

De wijkverpleging; het is een mooi vak. Je werkt als verzorgende of verpleegkundige bij mensen thuis. Met de juiste zorg en ondersteuning helpen we onze cliënten om (langer) zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Vanuit die gedachte maken wij de wijkverpleging voor onze cliënten eenvoudig, persoonlijk en van goede kwaliteit. Als zorgprofessional speel je hierin een grote rol.

Met veel enthousiasme helpen wij onze cliënten. Samen met goede en persoonlijke zorg heeft dit een positieve uitwerking op het geluk en welzijn van onze cliënten. Dit noemen wij Zorgplezier. Zorgplezier is ook het gevoel onderdeel te zijn van een fantastisch wijkteam. Wij werken in zelfsturende teams waarbij je samen met je team de vrijheid hebt om keuzes te maken en invulling te geven aan je dag. Als medewerker pak jij hierin zelf de verantwoordelijkheid en voer je zelfstandig de verzorgende en verpleegtechnische handelingen uit bij onze cliënten. Je wordt door ons getraind en gecoacht om jezelf te blijven ontwikkelen. Uiteindelijk ben jij het die de juiste zorg levert.

Ook ben je betrokken bij de ontwikkelingen binnen de branche en het opzetten van het organisatiebeleid. Dit doen we door regelmatig bijeen te komen met het management team en deel te nemen aan verschillende projectgroepen.

Kortom wij bieden uitdagingen in de wijkverpleging met een ruime mate van zelfstandigheid, en bovenal veel zorgplezier. Lees hier de ervaringen van onze medewerkers en stagiaires!