Vierstroom

Over ons

Utrecht Noord West: Maarssen/Maarssenbroek/Vleuten/de Meern

Zo lang mogelijk fijn en zelfstandig blijven wonen is de wens van velen. Wijkteam Utrecht Noord West: Maarsen/Maarssenbroek/Vleuten/de Meern helpt u om dat mogelijk te maken. Met passende zorg staan we snel en vakkundig voor u klaar. Uw zelfstandigheid en persoonlijke situatie zijn daarbij het uitgangspunt. Wij helpen u tijdelijk, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of voor langere tijd. We hebben veel ervaring en goede contacten met huisartsen, apothekers en andere zorgverleners in uw buurt.

Team Utrecht Noord-West is op zoek naar enthousiaste collega’s. Ons werkgebied is Maarssen, Maarssenbroek, Vleuten en de Meern. Solliciteer snel!

Bereikbaarheid

Telefonisch bereikbaar op: 088 0900 462

Werkgebied van team Utrecht Noord-West: Maarssen, Maarssenbroek, Vleuten en De Meern

Cees Ramp
Wijkverpleegkundige

Mijn naam is Cees Ramp, wijkverpleegkundige voor Maarssen, Maarssenbroek, Vleuten en de Meern. Het boeiende in dit werk vind ik dat ieder mens en elke situatie weer anders is en daardoor uniek. Dit maakt het werk gevarieerd en een uitdaging om er het beste van te maken. Samen met het wijkteam geven wij graag de zorg en ondersteuning die nodig is. Wij kijken met u en de mantelzorger naar de mogelijkheden om zelfstandig te kunnen blijven functioneren in uw eigen woonomgeving. Voor informatie kunt u op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur bellen naar telefoonnummer 06-4636 1399 of per mailen naar wijkvp.utrechtnw@vierstroomzorgthuis.nl