Vierstroom

Over ons

Korting in webwinkel van Vegro

Vierstroom en Vegro zijn al jarenlang samenwerkingspartners van elkaar. Naast de Thuiszorgwinkel kunnen leden ook gebruik maken van de online mogelijkheden van Vegro. Op de website van Vegro vindt u een breed assortiment hulpmiddelen. Denk hierbij aan rollators, rolstoelen en scootmobielen, maar ook weegschalen, braces en andere handige hulpmiddelen.

NB. Vierstroom werkt voor de exploitatie van de Vierstroom Thuiszorgwinkels en de hulpmiddelen samen met Vegro. Ondanks dat Vegro is aangemerkt als vitaal bedrijf waardoor hun dienstverlening onverminderd blijft doorgaan, hebben zij toch een aantal maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Meer informatie over deze maatregelen is te lezen in het nieuwsbericht op de website van Vegro. Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.
Vegro vraagt om hulpmiddelen online via de webwinkel te bestellen als dat kan.  De verzending van hulpmiddelen is tot en met 11 april 2020 gratis.

Korting voor Vierstroomleden

Als lid van Vierstroom profiteert u van diverse kortingen in de Thuiszorgwinkel, maar ook online in de webwinkel van Vegro. De 10% korting die u normaal in de winkels ontvangt op het verkoop- en verhuurassortiment zijn dus ook geldig in de webwinkel.

Om de 10% korting te ontvangen in de webwinkel vult u de speciale kortingscode in bij het betaalproces. De kortingscode voor leden van Vierstroom in de webwinkel van Vegro is Vierstroomlid2020
Klik voor de webwinkel van Vegro op de button hieronder.

Webwinkel Vegro

Voor leden is het eveneens mogelijk om 13 weken gratis krukken of een looprek* te lenen. Helaas is er nog geen mogelijkheid om dit online aan te vragen. Voor deze kortingsregeling verwijzen wij u door naar één van onze Vierstroom Thuiszorgwinkels of het telefoonnummer 0900 – 2 88 77 66.

*per gezinslid éénmaal per kalenderjaar maximaal 13 weken aaneengesloten.