Het wijkteam van Vlist – Haastrecht

Zo lang mogelijk fijn en zelfstandig blijven wonen is de wens van velen. Wijkteam Vlist – Haastrecht helpt u om dat mogelijk te maken. Met passende zorg staan we snel en vakkundig voor u klaar. Uw zelfstandigheid en persoonlijke situatie zijn daarbij het uitgangspunt. Wij helpen u tijdelijk, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of voor langere tijd. We hebben veel ervaring en goede contacten met huisartsen, apothekers en andere zorgverleners in uw buurt.

Bereikbaarheid

Telefonisch bereikbaar op: 088 0900 432

Marlene Lakerveld

Wijkverpleegkundige

Mijn naam is Marlene Lakerveld-van Ooijen en werk als wijkverpleegkundige in team Haastrecht en Vlist. Werken in de thuiszorg is nooit saai, er valt veel te beleven. Juist als je ziek bent is regie zo belangrijk. En die regie wil ik samen met de cliënt en ons team in ere houden. Voor vragen kunt u mij telefonisch bereiken op 06-29017771 of per mail op wijkvp.haastrecht@vierstroomzorgthuis.nl

Team Vlist – Haastrecht is een harmonieus, goed op elkaar ingesteld team.
De inwoners van Haastrecht en Vlist zijn zelfstandig en hebben oog voor elkaar. Vooral tijdens ziekte is eigen regie zo van belang. De samenwerking met de huisartsen en de ziekenhuizen is erg prettig. De regie van de cliënt, gecombineerd met onze gezamenlijke kwaliteitszorg maakt het werken iedere dag weer bijzonder.

Harmonieus

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt