Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Ben jij de opleidingsadviseur die wij zoeken?

Werken bij Vierstroom Zorg Thuis betekent werken met en vóór collega’s die met passie en enthousiasme bijdragen aan zowel het leveren van basiszorghandelingen als het zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen van onze cliënten. Onze medewerkers durven verantwoordelijkheid  te nemen, zijn betrokken bij de ontwikkelingen in de zorg en willen graag iets voor een ander betekenen. Bij Vierstroom Zorg Thuis is dát wat we doen, elke dag weer. Help jij ons mee?

Jouw rol als Opleidingsadviseur

Ben je een stevige adviseur en sparringpartner voor ons MT, die zowel strategisch als tactisch een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling en uitvoering van een toekomstbestendig opleidingsbeleid? Een enthousiaste professional met een heldere visie op leren en ontwikkelen zodat onze teams in de wijkverpleging en collega’s zich kunnen (blijven) ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Plaats in de organisatie

Als opleidingsadviseur ben je  onderdeel van de vakgroep HR. Samen met hen ben je de professional die onze zorgcollega’s zo goed mogelijk faciliteert om te leren en zich te ontwikkelen. Jouw doel is om te zorgen dat zij zich volledig kunnen richten op het leveren van passende zorg in de wijk. De teams werken namelijk zelfsturend -en doen dus veel zelf- , wij bieden ze de ondersteuning die ze nodig hebben!

Wat vragen wij

Een fijne collega die ons op maandag enthousiast kan vertellen hoe het weekend was en tegelijkertijd de rol van professioneel adviseur feilloos weet op te pakken. Met jouw uitgebreide kennis van- en ervaring op het gebied van opleidingskunde ben je dé specialist op het gebied van leren & ontwikkelen. Je hebt kennis van beroepsopleidingen en bij- en nascholingen en beschikt over een relevante opleiding op HBO niveau (opleidingskunde). Je kijkt niet alleen naar het hier en nu maar ook doelgericht naar de toekomst, wat zich vertaalt in een strategisch opleidingsplan. Met het opzetten en vernieuwen van leerinterventies ondersteun je onze teams en zorgprofessionals en draag je bij aan een positief leerklimaat. Je hebt oog voor externe ontwikkelingen, signaleert trends en haalt de nodige kennis van buiten naar binnen. Jouw advies vaardigheden zijn overtuigend en je werkt net zo makkelijk zelfstandig als in een team. Vindingrijkheid en overtuigende communicatie skills zijn voor jou niet onbekend. Tot slot ben je beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week.

Wij bieden
  • Een salaris conform cao VVT in functiegroep 55 (maximaal € 4.286,78 op basis van 36 uur per week);
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenvoorziening en ziektekostenregeling, een eindejaarsuitkering (8,33%), extra voordeel reiskosten (uitruil reiskosten), Persoonlijk Opleidingsbudget, Leasefiets of fietsplan;
  • Werken bij een werkgever die door medewerkers beloond is met het Beste werkgeverskeurmerk!;
  • Volop mogelijkheden voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.
Informatie

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan gerust contact op met Steven van den Oord (Regiomanager) op 06-4636 1350 of s.vandenoord@vierstroomzorgthuis.nl

Solliciteren

Solliciteren kan tot 31 mei 2021 door je CV en motivatiebrief te mailen aan werving@vierstroomzorgthuis.nl.
Bij Vierstroom Zorg Thuis geldt dat interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Voor een dienstverband bij Vierstroom Zorg Thuis zijn een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een navraag bij referenten onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Zorg Thuis

Preventie verpleegkundige Plicare

Zorg Thuis
Werkgebied Gouda , 24 uur per/week. Salaris inschaling FWG 50. Sluitingsdatum 5-7-2021.
Zorg Thuis

Casemanager dementie

Zorg Thuis
Werkgebied Capelle aan den IJssel. 24 uur per week. Solliciteren kan tot 15 juni 2021
Zorg Thuis

Activiteitencoach Ontmoetingscentrum Carpe Diem

Zorg Thuis
Ontmoetingscentrum Carpe Diem in Zoetermeer zoekt twee activiteitencoaches (2x 24 uur per week).