Activiteitencoach Ontmoetingscentrum Carpe Diem

Ontmoetingscentrum Carpe Diem in Zoetermeer staat in de wijk Rokkeveen. Als team bieden wij begeleiding en dagbesteding aan onze bezoekers met dementie en staan hen bij in het omgaan met de gevolgen van dementie. Dat doen we door door psycho-educatie, sociale interactie en het ontmoeten van lotgenoten. Ook ondersteunen we de mantelzorgers in dit proces. 

Bij deze begeleiding gaan we uit van de adaptatie-coping methode, naar Amsterdams model. Ons team wil zorgen voor een stimulerende, gezellige en veilige sfeer in het Ontmoetingscentrum. Iedere coach begeleidt zijn/haar eigen groep(en) bezoekers en mantelzorgers. 

Ben jij die activiteitencoach die..... 
 • Kennis van dementie heeft
 • In staat is de kennis over te dragen aan onze bezoekers en mantelzorgers 
 • Creatief is in handelen én denken 
 • Binnen de groep kan verbinden 
 • Geborgenheid kan bieden 
 • Een groep bezoekers met dementie een dag op maat kan bezorgen 
 • Bereid is om eventueel ook op de zaterdag te werken 
 • In het bezit is van een passende MBO-opleiding op niveau 4 zoals MBO Social Work, AB (activiteitenbegeleiding) of vergelijkbaar. 

Dan zoeken we jou! 

Wij bieden
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden die bij wederzijds goedvinden daarna zal worden omgezet naar onbepaalde tijd.
 • Inschaling conform cao VVT (FWG40). 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en ziektekostenregeling.
 • Je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor Vierstroom Zorg Thuis

Medewerkers zien Vierstroom Zorg Thuis als een goede werkgever, zijn zeer betrokken bij de organisatie en voelen zich gewaardeerd om hun inbreng.Mede door het vertrouwen dat ze voelen is Vierstroom Zorg Thuis verkozen tot 'Beste werkgever 2021' (effectory).

Heb je  vragen?

Bel dan met Marjon de Langen met telefoonnummer 079 888 6997. Zij vertelt je graag meer over deze functie. 

Ben je overtuigd dat dit jouw baan is?

Solliciteer snel. We kijken er naar uit om je te ontmoeten! Mail vóór 25 juni a.s. je motivatiebrief en CV naar Werving@vierstroomzorgthuis.nl onder vermelding van Activiteitencoach Ontmoetingscentrum Carpe Diem. Wij vragen een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) van jou, voordat je in dienst treedt. Ook het nabellen van referenten is een onderdeel van onze procedure. Of solliciteer direct.

Carpe Diem onderdeel van inZet

Het Ontmoetingscentrum Carpe Diem is één van de activiteiten van inZet, de nieuwe organisatie in Zoetermeer waar allerlei organisaties samenwerken om inwoners te ondersteunen om zo lang mogelijk mee te kunnen doen in hun wijk en stad. Je komt in dienst van Vierstroom Zorg Thuis, één van de partners van inZet.

Beste Werkgever 2021

                                                                                                     

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt