Casemanager dementie

De casemanagers van het Steunpunt Dementie van Vierstroom Zorg Thuis begeleiden mensen met dementie en hun naasten in de thuissituatie. We hebben een vacature voor:

                                                      Casemanager Dementie
                                                   Werkgebied Capelle ad IJssel
                                                            24 uur per week
                                                       Startdatum in overleg

Is dit jouw droombaan?

Als casemanger maak je deel uit van een lokaal samenwerkingsverband dat zich richt op thuiswonende mensen met dementie en hun naasten. Je hebt een ondersteunende en coördinerende rol gedurende het hele traject, vanaf een eerste signaal of diagnose tot aan opname in een woonvorm voor mensen met dementie of overlijden. 

In je werkzaamheden ga je uit van de vraag en de leefgewoonten van de cliënt en zijn naasten. Ieder mens is uniek en ieder mens doet ertoe. Als Casemanager Dementie ondersteun je de cliënt en zijn naasten om te leren om te gaan met het ziekteproces. Je staat naast de cliënt en zoekt aansluiting met zowel de cliënt als zijn naasten. Jij zorgt ervoor dat de cliënt zijn eigenheid behoudt en houdt vast aan de mens die er voor ons toe doet. Je doet dat door te analyseren wat er precies aan de hand is zonder te oordelen of te veroordelen. Betrouwbaarheid, deskundigheid en vasthoudendheid is waar we voor staan om mensen met dementie te ondersteunen.

Ben je overtuigd dat wij jouw droombaan hebben?

Wij gaan er vanuit dat je beschikt over een diploma HBO-V en in bezit bent van een aanvullende opleiding Casemanagement Dementie, gevolgd bij een landelijk erkend instituut of bereid bent deze opleiding te volgen. Je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep en een groot inlevingsvermogen.
Hiernaast heb je ervaring met het opzetten van een netwerk en uitgebreide kennis van de sociale kaart. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Ilse Kern 06-20931371 of Eveline Willemse 06-46361519.

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden die bij wederzijds goedvinden daarna zal worden omgezet naar onbepaalde tijd. Inschaling conform cao VVT (FWG 50). Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een surface, smartphone, pensioenregeling en ziektekostenregeling. Je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor Vierstroom Zorg Thuis! Medewerkers zien Vierstroom Zorg Thuis als een goede werkgever, zijn zeer betrokken bij de organisatie en voelen zich gewaardeerd om hun inbreng. Mede door het vertrouwen dat ze voelen is Vierstroom Zorg Thuis verkozen tot 'Beste werkgever 2021' (effectory).

Ben je overtuigd?

Solliciteer snel. Wij zijn heel benieuwd naar jou als persoon. Mail je motivatiebrief en CV naar Werving@vierstroomzorgthuis.nl onder vermelding van ‘Casemanager Dementie’. Doe dit het liefst vóór 15 juni a.s.

Beste werkgever 2021

                                                                                                  

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt