Vierstroom

Over ons

Veilig Overal Plus Totaal bestellen

Productomschrijving

Het zeer compacte alarmapparaat is voorzien van een contactknop, zodat er altijd en overal in geval van nood contact kan worden opgenomen met familie, mantelzorgers of een Verpleegkundige van Veilig Thuis. Na het indrukken van de contactknop worden gelijktijdig 3 mensen gebeld. Alle contactpersonen krijgen een gesproken bericht te horen. De eerste contactpersoon die de alarmoproep accepteert kan direct praten met de gebruiker en krijgt tevens de locatie door waar de gebruiker zich op dat moment bevindt. De overige personen worden geïnformeerd dat de alarmoproep is afgehandeld.

Naast mobiele alarmering bevat de dienst een uitgebreide locatiebepaling, zodat altijd duidelijk is waar de gebruiker zich bevindt. Ook kunnen gebruikers veilige zones instellen voor bijvoorbeeld mensen met dementie, om te voorkomen dat ze gaan dwalen..

Tevens wordt er bij u een sleutelkluis gemonteerd, zodat alleen bevoegden snel en gemakkelijk bij u naar binnen kunnen komen.

Let op! Voor uw veiligheid gebruiken wij alleen onze eigen sleutelkluizen waar alleen de medewerkers van Vierstroom of Veilig Thuis Verpleegkundig Team toegang toe hebben. Anders organisaties, familie of vrienden kunnen deze sleutelkluis niet gebruiken.

Bestelformulier