Vierstroom

Over ons

Veilig Thuis

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Uitglijden in de badkamer of struikelen op de trap: het kan iedereen overkomen. Gelukkig is er personenalarmering van Vierstroom Veilig Thuis. Daarmee heeft u altijd direct contact met mensen die u in een noodsituatie kunnen helpen. Uw zoon of dochter bijvoorbeeld, of met ons Verpleegkundig Team die 24/7 voor u klaar staat. Met een personenalarm van Vierstroom Veilig Thuis is één druk op de alarmknop voldoende. Thuis of onderweg.

Nieuw: vanaf nu kunt u ook uw abonnement direct bestellen via onze website!
Klik op “Personenalarmering“, kies daar uw abonnement en klik op “bestellen”. Het bestelformulier wijst u verder de weg.

Personenalarming van Vierstroom

Vierstroom Veilig Thuis biedt alarmering in verschillende varianten. Gekoppeld aan uw mantelzorger of aan ons team professionele verpleegkundigen van Veilig Thuis. Met een alarmapparaat die alleen in huis werkt of juist overal. Zo is er altijd een abonnement dat bij u past. Voor meer informatie gaat u naar Over Veilig Thuis Personenalarmering.

Meer weten? Vraag de brochure aan of bel Veilig Thuis: 088 – 0234790 (op werkdagen bereikbaar van 9:00 uur tot 12:30 uur). Wij adviseren u graag over het abonnement dat het beste bij u past.

Testamonial

Ik voel me er zoveel veiliger bij

mevrouw Rodenboog - Taktor

Abonnementen

 • Personenalarmering

  Eén druk op de knop is voldoende om alarm te slaan.

  Lees meer
 • Alarm via de zorgverzekeraar

  Alles goed geregeld met uw zorgverzekeraar

  Lees meer
 • Sleutelkluis abonnement

  Veilig en snel ter plaatsen in geval van nood.

  Lees meer
  • Personenalarmering voor binnen en buiten
  • Veilig en betrouwbaar
  • 24/7 professionele opvolging
  • Vertrouwde naam in de regio