Personenalarmering Vierstroom

Vierstroom

Over ons

Veilig Thuis

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Uitglijden in de badkamer, struikelen op de trap; het kan iedereen overkomen. Gelukkig is er uw persoonlijke alarm -personenalarmering- van Vierstroom/ Veilig Thuis. Daarmee staat u altijd in directe verbinding met mensen die u kunnen helpen. Een goede buur of een familielid bijvoorbeeld, of een professionele zorgverlener. Met uw persoonlijke alarm van Veilig Thuis is één druk op de knop voldoende.

En het mooie is: er is nu ook een persoonlijk alarm voor buitenshuis. Zo gaat alle hulp die u nodig heeft, altijd met u mee. Waar u ook heen gaat. Een gerust gevoel!

Een echt persoonlijk alarm: personenalarmering van Vierstroom

Vierstroom/ Veilig Thuis biedt alarmering in verschillende varianten. Gekoppeld aan uw mantelzorger bijvoorbeeld of aan een professionele verpleegkundige van Veilig Thuis. Met een variant die alleen in huis werkt of juist overal. Zo is er altijd een abonnement voor personenalarmering dat bij u past.  

Meer weten? Bel Veilig Thuis: 088 – 0234790 (op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 12:30). Wij adviseren u graag over het alarm dat het beste bij u past.

 

Diensten

 • Uw persoonlijke alarm Thuis

  Eén druk op de knop is voldoende om alarm te slaan.

  Lees meer
 • Uw persoonlijke alarm Overal

  Een gerust gevoel buiten de deur

  Lees meer
 • Prijs informatie

  Uw persoonlijke alarm is maatwerk! Hieronder ziet u een globaal overzicht van de verschillende pakketten. Heeft u vragen hierover bel dan gerust me...

  Lees meer