Personenalarmering Vierstroom

Vierstroom

Over ons

Veilig Thuis

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Uitglijden in de badkamer, struikelen op de trap; het kan iedereen overkomen. Gelukkig is er Personenalarmering van Vierstroom Veilig Thuis. Daarmee staat u altijd in directe verbinding met mensen die u kunnen helpen. Een goede buur of een familielid bijvoorbeeld, of een professionele zorgverlener. Met uw persoonlijke alarm van Veilig Thuis is één druk op de knop voldoende. Waar u ook heen gaat: met Vierstroom Veilig Thuis Personenalarmering altijd een gerust gevoel!

Nieuw: vanaf nu kunt u ook uw abonnement direct bestellen via onze website!
Ga naar “Personenalarmering”, kies daar uw abonnement en klik op “bestellen”. Het bestelformulier wijst u verder de weg.

Personenalarmering van Vierstroom

Vierstroom Veilig Thuis biedt alarmering in verschillende varianten. Gekoppeld aan uw mantelzorger bijvoorbeeld of aan een professionele verpleegkundige van Veilig Thuis. Met een variant die alleen in huis werkt of juist overal. Zo is er altijd een abonnement voor personenalarmering dat bij u past.  Meer informatie hierover vindt u op “Over Veilig Thuis Personenalarmering“.

Meer weten? Vraag de brochure aan of bel Veilig Thuis: 088 – 0234790. Wij adviseren u graag over het alarm dat het beste bij u past.

/ Brochure aanvragen

Diensten

 • Personenalarmering

  Eén druk op de knop is voldoende om alarm te slaan.

  Lees meer
 • Alarm via de zorgverzekeraar

  Alles goed geregeld met uw zorgverzekeraar

  Lees meer
 • Sleutelkluis abonnement

  Veilig en snel ter plaatsen in geval van nood.

  Lees meer
  • Personenalarmering voor binnen en buiten
  • Veilig en betrouwbaar
  • 24/7 professionele opvolging
  • Vertrouwde naam in de regio