Vierstroom

Over ons

Ketenkeurmerk

Vierstroom Veilig Thuis is aangesloten bij het Ketenkeurmerk Persoonsgebonden Alarmeringsdiensten (WDTM). Met dit kwaliteitskeurmerk maken alle betrokkenen in de keten van persoonsgebonden alarmeringsdiensten, waaronder leveranciers, installateurs, zorgcentrales, alarmopvolgers en aanbieders, gebruik van een leidend procesmodel. Hieronder worden processen geoptimaliseerd en kwaliteit gewaarborgd, wat resulteert in de hoogst mogelijke betrouwbaarheid voor u als eindgebruiker.

Het keurmerk is ontwikkeld door ervaringsdeskundigen uit de gehele keten. Om objectiviteit te waarborgen is het model getoetst door een externe en onafhankelijke organisatie. Alleen speciaal hiervoor opgeleide auditeurs mogen audits afleggen. Zo stelt het keurmerk installateurs in staat door middel van checklists werkprocedures een optimale dienstverlening te garanderen. De objectieve normeringen stellen zorgcentrales in staat eenvoudiger prijsdifferentiatie toe te passen, wat leidt tot een evenwichtiger dienstenaanbod tegen concurrerende tarieven.

U als consumenten kan er zeker van zijn dat alle gecertificeerde partijen gebruik maken van objectieve normeringen en duidelijk protocollering ten behoeve van de veiligheid en betrouwbaarheid.

Onze deelneming is te herkennen aan onderstaand beeldmerk: