Vierstroom

Over ons

Verhuizing Thuiszorgwinkel Bergschenhoek naar Berkel en Rodenrijs

Op maandag 2 november opent Vierstroom Thuiszorgwinkel Berkel en Rodenrijs gelegen aan de Kerkstraat 9 haar deuren. De vestiging in Bergschenhoek aan de Kruin 1 is geopend tot en met donderdag 29 oktober. De nieuwe locatie in het centrum van Berkel en Rodenrijs is goed bereikbaar en beschikt over gratis (middels een blauwe schijf) parkeerplaatsen.

De nieuwe Thuiszorgwinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober kan men terecht bij Vierstroom Thuiszorgwinkel Bleiswijk, Dorpsstraat 3 (Medisch Hart Bleiswijk) of Vierstroom Thuiszorgwinkel Zoetermeer, Het Rond 2.

Vierstroom Thuiszorgwinkel is hét adres voor verhuur, verkoop en gratis uitleen van hulpmiddelen en gezondheidsartikelen. Tot het assortiment behoren handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, loophulpmiddelen en diverse wellness producten. De winkel biedt uitkomst voor mensen die voor een korte of langere periode afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Bijvoorbeeld door fysieke beperkingen, blessures of zwangerschap. Daarnaast kunt u in de winkel informatie krijgen over de mogelijkheden voor zorg en ondersteuning van Vierstroom.

Als lid van Vierstroom ontvangt u in de Thuiszorgwinkel 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment. Tevens kunt u als lid gratis krukken of een looprek lenen in de zeven Vierstroom Thuiszorgwinkels. Daarmee bespaart u tot € 52,- per gezinslid per jaar!

6 reacties op “Verhuizing Thuiszorgwinkel Bergschenhoek naar Berkel en Rodenrijs”

 1. Dit betekent dus dat het adres in Bleiswijk ook komt te vervallen.
  Begrijp ik dit goed?
  Zo ja, dan is dit voor mij een onbegrijpelijke beslissing.
  Nog even dan is Berkel het Brussel van Lansingerland.

  • Beste mevrouw Frese-Schuurmans, de winkel in Bleiswijk blijft gewoon open. Alleen de winkel in Bergschenhoek sluit en er opent een nieuwe winkel in Berkel en Rodenrijs.
   Met vriendelijke groet Vierstroom

 2. Beste mensen,
  De winkel in Bergschenhoek blijft tot 29 oktober open lees ik. Nou probeer ik in contact te komen met iemand van de winkel maar tot mijn verbazing weten de mensen bij Vierstroom niet dat er een winkel in Bergschenhoek is. Ra ra hoe kan dit? Ik wil graag een rollator kopen maar zo gaat het me niet lukken.
  Met vriendelijke groet,
  Janny

  • Geachte mevrouw,

   Dank voor uw vraag. Ik snap de verwarring, maar u heeft een bericht gelezen uit 2015. Onze winkel in Bergschenhoek is sinds die tijd niet meer open.
   Voor u is wellicht onze winkel in Berkel en Rodenrijs het meest dichtbij. Hieronder de gegevens.

   Vierstroom Thuiszorgwinkel Berkel en Rodenrijs
   Kerkstraat 9, 2651 CD Berkel en Rodenrijs
   0800 – 2 88 77 66 (gratis)

   Openingstijden
   Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.
   Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

   Voor alle andere winkels verwijs ik u naar onze website

   Met vriendelijke groet,
   Vierstroom Ledenservice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *