Vierstroom

Over ons

Verhuizing Vierstroom Thuiszorgwinkel Capelle aan den IJssel

Op maandag 23 november opent Vierstroom Thuiszorgwinkel Capelle aan den IJssel gelegen aan de Koperwiek 11 haar deuren. De vestiging in Capelle aan den IJssel aan de Koperwiek 99 is geopend tot en met donderdag 19 november. Ook de nieuwe locatie in winkelcentrum de Koperwiek is goed bereikbaar en beschikt over gratis parkeerplaatsen. De nieuwe Thuiszorgwinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Vrijdag 20 november en zaterdag 21 november kan men terecht bij de Thuiszorgwinkel Capelle aan den IJssel, Bermweg 69c/d.

Vierstroom Thuiszorgwinkel is hét adres voor verhuur, verkoop en gratis uitleen van hulpmiddelen en gezondheidsartikelen. Tot het assortiment behoren handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, loophulpmiddelen en diverse wellness producten. De winkel biedt uitkomst voor mensen die voor een korte of langere periode afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Bijvoorbeeld door fysieke beperkingen, blessures of zwangerschap. Daarnaast kunnen inwoners van Capelle aan den IJssel in de winkel informatie krijgen over de mogelijkheden voor zorg van Vierstroom.

Leden van Vierstroom ontvangen in de Thuiszorgwinkel 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment. Alle leden van Vierstroom kunnen ook gratis krukken en looprekken lenen in de zeven Vierstroom Thuiszorgwinkels. Daarmee besparen leden tot € 52,- per gezinslid per jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *