Vierstroom

Over ons

Verwijzers

Er wordt door uiteenlopende partijen doorverwezen naar Vierstroom, zoals ziekenhuismedewerkers, transferverpleegkundigen, huisartsen, verzekeraars, WMO-loket en zorgkantoren. Bent u verwijzer? Speciaal voor u is er een aanspreekpunt, de verwijzerslijn: 088-0444886. U kunt hier 24/7 terecht voor al uw vragen. Dit is ook mogelijk per e-mail: verwijzers@vierstroomzorgthuis.nl.

Wanneer kan ik de Verwijzerslijn bellen?
Als verwijzer wilt u de beste zorg en behandeling voor uw cliënt. Vierstroom kan samen met u deze zorg en hulp bieden. U kunt 24/7 contact opnemen voor al uw vragen. Bijvoorbeeld bij complexe zorgproblemen of wanneer zorg nodig is van verschillende disciplines. Vierstroom biedt een breed scala aan mogelijkheden en heeft veel kennis in huis. Wij helpen u graag verder.

Wat kan Vierstroom voor u betekenen?
Vierstroom helpt, graag samen met u, haar cliënten op de gemakkelijkste manier zelfstandig te blijven. Wij bieden alle zorg en hulp die een cliënt thuis nodig heeft. Van huishoudelijke hulp en alarmering tot verpleging en verzorging. Wij regelen het.

De mensen van Vierstroom zijn regionale experts in hulp, zorg en service. Dat doen we 24 uur per dag met kleine wijkteams en professionele medewerkers. We zijn actief in het gebied van Woerden via Gouda tot Zoetermeer en van Capelle aan den IJssel tot Schoonhoven.

De leden van Vierstroom hebben een streepje voor. Want een lid heeft eenvoudig toegang tot de beste zorg en profiteert ook van allerlei extra’s. Denk aan het gratis lenen van krukken en 10% korting op producten in de Vierstroom thuiszorgwinkels. Bovendien ontvangt een cliënt aantrekkelijke kortingen op onze diensten aan huis, bijvoorbeeld op onze klussendienst, schoonmaakservice, pedicure en kapper. En met onze voordelige zorgverzekering worden al gauw honderden euro’s per gezin per jaar bespaart.

Testamonial

Een van mijn patiënten kwam met een vergevorderd stadium van kanker uit het ziekenhuis. Op dat moment was er nog geen thuiszorg nodig. Dat kon echter snel veranderen gezien de ernst van de situatie. Ik heb de wijkverpleegkundige toen gevraagd om kennis te maken met mijn patiënt. Zij hebben samen de zorgbehoeften besproken, wat mijn patiënt als zeer prettig heeft ervaren. Er was uitgebreid aandacht om wensen maar ook angsten te bespreken. Onze samenwerking met de wijkverpleegkundige draagt bij aan rust en vertrouwen, dat er goed wordt meegedacht. Dat werkt voor iedereen heel prettig.

Jip Hendriks. Huisarts Lopik

Overzicht van diensten

  • Hulp Thuis

    Hulp en ondersteuning aan huis

    Lees meer
  • Zorg Thuis

    Verzorging en verpleging aan huis

    Lees meer