Vierstroom

Over ons

Vierstroom-leden kunnen gratis krukken lenen t.w.v. € 52,-!

Wist u dat uw basisverzekering geen krukken en looprekken meer vergoedt? Gelukkig is Vierstroom er voor u. In de Vierstroom Thuiszorgwinkels kunnen leden gratis* krukken en looprekken lenen. Er zijn verschillende soorten krukken en looprekken voor u beschikbaar: elleboogkrukken (voor kinderen en volwassenen), reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken en looprekken (standaard, inklapbaar en voor kinderen). In de Vierstroom Thuiszorgwinkels

krijgt u het beste advies over welke krukken en looprekken voor u het meest geschikt zijn. Het lidmaatschap van Vierstroom is een gezinslidmaatschap. Daarom kan elk gezinslid gratis krukken of een looprek lenen in een van de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Het voordeel kan daardoor oplopen tot maar liefst € 52,- per gezinslid per kalenderjaar. Lees hier meer.

Eén reactie op “Vierstroom-leden kunnen gratis krukken lenen t.w.v. € 52,-!”

  1. Mijn naam is A.G.Huiberts lidnr. 9173460. Kan ik in aanmerking komen voor een stel krukken ter ondersteuning bij het lopen. Het is niet aan te geven, voor hoe lang ik er gebruik van mag maken.
    Met vr.gr.
    Ton Huiberts.
    0653395611

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *