Belastinghulp zonder zorgen

De belastingaangifte* is voor velen een jaarlijks terugkerende zorg. Hoe u ook leeft; een koop- of huurhuis, en wel of niet een eigen bedrijf: iedereen wil dat de aangifte goed wordt geregeld. Zodat u er geen nacht minder om slaapt.

De belastinghulp helpt een handje

Met professionele hulp uw belastingaangifte doen, dan weet u zeker dat het goed zit! Via Vierstroom Ledenservice schakelt u betrouwbare professionele hulp in voor belastingaangifte en het aanvragen van toeslagen**. Vertrouw op experts en regel uw belasting- en toeslagenzaken zonder zorgen. Vierstroom Ledenservice werkt samen met Rowen Advies.

Als u zich aanmeldt voor de belastinghulp via Vierstroom Ledenservice neemt een adviseur van Rowen Advies telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek vormt de adviseur een zo goed mogelijk beeld van uw situatie. U weet direct waar u aan toe bent en u ontvangt gelijk een vaste en vrijblijvende prijsopgave.   

Voor het afhandelen van uw belastingaangifte heeft u geen DigiD nodig. Rowen Advies beschikt over een betrouwbare verbinding met de belastingdienst en kan via een speciale machtiging met uw toestemming inzage krijgen in uw belastingdossier. 

Voordeel voor Vierstroomleden

  Rowen Advies
Aangifte inkomstenbelasting € 90,00 (ipv € 150,00)
Aangifte inkomstenbelasting met partner € 105,00 (ipv € 150,00)
Aangifte inkomstenbelasting bij overlijden € 130,00 (ipv € 175,00)
Aanvragen toeslagen (per toeslag) € 60,00 (ipv € 75,00)

Overige dienst-
verlening (uurtarief)

€ 125,00 (ipv € 175,00)

Papieren kopie aangifte

€ 5,00 (ipv € 10,00)

Reiskosten voor bezoek aan huis

€ 15,00 (ipv € 25,00)

 

Rowen Advies

De adviseurs van Rowen Advies zijn actief in heel Nederland. Zij kunnen u ondersteunen bij de reguliere belastingaangifte maar ook bij een ingewikkelde aangifte. Bijvoorbeeld als er in het aangiftejaar in uw persoonlijke situatie een ingrijpende verandering heeft plaatsgevonden, zoals echtscheiding, overlijden of de verkoop van uw woning. Ook verzorgt Rowen Advies de aangifte van kleine ondernemingen.

Algemene Voorwaarden
Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Aanmelden?

Heeft u nog geen account? Klik hier.
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap.

Nog geen lid van Vierstroom?

  • Voor hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting
  • Ook voor aanvragen van toeslagen.
  • Nemen de tijd voor u