Online lezing Leefstijl is méér dan voeding! - 30 november 2023

Leefstijl is véél meer dan voeding, dat hoor je vaak zeggen. Niet alleen goede voeding, maar ook beweging, slaap, ontspanning, zingeving en verbinding zijn rechtstreeks van invloed op je gezondheid. Het is wetenschappelijk aangetoond dat ze allemaal bijdragen aan een betere gezondheid. En alles hangt ook met elkaar samen: ga je beter eten? Dan zul je ook beter gaan slapen. En slaap je beter? Dan heb je ook meer energie om te bewegen.

Leefstijlkompas

Bij leefstijl kijkt huisarts Tamara de Weijer naar het grotere plaatje, het leefstijlkompas. Het mooiste is dat jij zelf bepaalt waar je mee aan de slag gaat. Wil je fitter zijn? Slanker? Beter slapen? Meer tijd met familie en vrienden doorbrengen? Of het liefst allemaal? Stel een doel op voor jezelf en gebruik het kompas om een richting te kiezen. Om je op weg te helpen, vertelt dokter Tamara je graag wat meer over elke richting die je op kunt gaan in een online lezing op 30 november as. Kijk je mee?

Aanmelden online lezing

Deze online lezing is op donderdag 30 november van 14.00 tot 15.00 uur en gratis voor leden van Vierstroom. Klik op de knop om je aan te melden. 

Aanmelden online lezing

Algemene Voorwaarden
Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Nog geen lid van Vierstroom?

  • Betere leefstijl in een handomdraai
  • Leefstijlkompas
  • Meer energie
  • Volg deze online lezing gratis op 30 november
  • Aanmelden? Klik hier