Rondvaart door de Biesbosch op 11 april 2024

Rondvaart is vol

De rondvaart door de Biesbosch is vol. Je kan je niet meer aanmelden. Wel is er nog voldoende plek op de rondvaart over de Vecht op 7 mei en op de rondvaart over de Linge op 12 juni.

 • Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de rondvaart over de Vecht op 7 mei.
 • Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de rondvaart over de Linge op 12 juni. 

In het voorjaar genieten van een boottocht door de natuur én een heerlijke lunch! Ook als je minder goed ter been bent, kan je meevaren met de rondvaart door de Biesbosch die Van der Valk vakanties organiseert. En als lid van Vierstroom ontvang je tot €15,- korting op deze dagtocht. Stap je mee aan boord?

Een dagje weg

Het plezier van een dagje ertussenuit in de buitenlucht. Mét voordeel als Vierstroom-lid, zonder het gedoe van het zelf hoeven te regelen. Op 11 april gooien we de trossen los!

"Nederland ziet er zo prachtig uit vanaf het water" - Ineke (76)

We starten bij Drimmelen, vanaf hier vaart u met de rondvaartboot 'De Zilvermeeuw' door het Nationaal park de Biesbosch, één van de mooiste natuurgebieden van ons land! Tijdens deze rondvaart ontdek je vanaf het water dit grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Je ziet wilgenvloedbossen, een wirwar van kreken en scheefgegroeide bomen. En misschien spot je ook een otter!

Programma:

 • Vertrek per touringcar vanaf Zoetermeer, Gouda, Woerden, Alphen aan den Rijn, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel;
 • Vertrek van de rondvaartboot in Drimmelen rond 11.30 uur;
 • Lunch aan boord, bestaande uit verschillende verse producten: vijf broodsoorten, krentenbrood, peperkoek, cake, beleg bestaande uit vijf verschillende vleessoorten, jong belegen kaas, komijnekaas, een kroket per persoon en verschillende zoetwaren. Koffie, thee en melk is tijdens de lunch onbeperkt te verkrijgen.
 • Overige drankjes zijn aan boord tegen betaling verkrijgbaar.
 • Om 15.00 uur zijn we weer terug bij de kade en staat uw touringcar weer klaar om u terug te brengen naar uw opstapplaats.

Let op: per opstapplaats geldt een minimum aantal deelnemers.

Uw voordeel

Als Vierstroom-lid betaalt u € 75,00 in plaats van € 85,00 per persoon. Dit is inclusief busvervoer, de boottocht en de lunch. Vierstroom-leden die reserveren vóór 1 april 2024, betalen bovendien geen reserveringskosten van € 5,- p.p. Bent u geen lid van Vierstroom, dan betaalt u € 85,00 per persoon plus € 5,- reserveringskosten. Dat komt op € 90,00 per persoon. 

Minder goed ter been?

Ook als u minder goed ter been bent, kunt u mee op de dagtocht Biesbosch. Heeft u een rollator of een rolstoel, geef dit dan aan bij uw aanmelding. Zorg ervoor dat u zelf een (rolstoel)begeleider heeft voor de hele dag, en dat deze begeleider ook aangemeld is.

Algemene Voorwaarden
Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Nog geen lid van Vierstroom?

 • Deze dagtocht is vol. Je kan je wel aanmelden voor de rondvaart Vecht op 7 mei en rondvaart Linge op 12 juni. 
 • Geniet van de prachtige Biesbosch.
 • Tot €15,- korting voor leden van Vierstroom. 
 • Inclusief een heerlijke lunch.
 • Voor 1 april geboekt = geen reserveringskosten.