Vierstroom

Over ons

Wij doen mee met Festival ontdek Zorg en Welzijn op 12 maart! Kom je ook?

Werken in de zorg en welzijn is werk dat er echt toe doet. Dat weten we bij Vierstroom als geen ander. In de Week van Zorg en Welzijn willen wij iedereen laten weten hoe bijzonder werken in de zorg is. Daarom doet Vierstroom mee aan het Festival ontdek Zorg en Welzijn op dinsdag 12 maart 2019 van 15.00 tot 21.00 uur!

Dit is een banenfestival die net even anders is en waar veel te beleven is. Iedereen die zich wil oriënteren op een loopbaan in zorg en welzijn is welkom! De locatie is MBO Rijnland, Groen van Prinsterersingel 52 in Gouda.

Herintreders, zij-instromers en studenten

Festival ontdek Zorg en Welzijn zet de deur open voor iedereen en in het bijzonder voor herintreders, zij-instromers en studenten. Ontdek van alles over o.a. opleidingen, loopbaanadvies, aanbod van vacatures in de regio en de grote diversiteit aan functies en sectoren binnen zorg en welzijn.

Dit festival bruist van de energie. Waar veel te beleven en te ervaren is! Denk bijvoorbeeld aan een innovatie-lab met technische snufjes die zorgmedewerkers ondersteunen bij hun werk, speeddates met werkgevers, workshops, CV-dokter, loopbaangesprekken, virtual-reality, (lokale)artiesten, foodtrucks, sneltekenaars, spelletjes, etc.

Stand van Fundis

Bezoek onze stand en ontdek alle verhalen van medewerkers van Fundis*, waaronder het verhaal van Corrie, verpleegkundige Vierstroom Zorg Thuis!

Word jij onderdeel van het verhaal van Fundis? Ontdek het en bezoek het festival. Bij de Fundis-stand vind je veel informatie, ga je op de foto en word je dorst gelest.

Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Datum: dinsdag 12 maart 2019

Tijd: van 15.00 uur tot 21.00 uur

Locatie: MBO Rijnland, Groen van Prinsterersingel 52 in Gouda

*Vierstroom is onderdeel van Fundis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *