Vierstroom

Over ons

Zorgpension Zoetermeer is verhuisd

Dinsdag 15 januari 2019 zijn alle medewerkers en cliënten van de Zoetermeerse locatie van Zorgpension verhuisd naar de tijdelijke locatie Monteverdi nabij het woonhart in Zoetermeer.

Sinds 2015 was Zorgpension Zoetermeer gevestigd in het voormalige woonzorgcentrum ’t Seghe Waert in de wijk Seghwaert. Inmiddels zijn alle 28 cliënten en medewerkers verhuisd naar Monteverdi. Op de 2e etage, Cellohof 1 t/m 6, ontvangen cliënten tijdelijk herstelzorg op maat.

Wie kunnen terecht in het Zorgpension?

Cliënten die een operatie hebben ondergaan en/of herstellende zijn van een ziekte, kunnen terecht in het Zorgpension. Maar ook cliënten die tot rust willen komen wanneer het thuis even niet meer gaat.

Herstelzorg

De begeleiding richt zich volledig op iemands herstel. En op het herwinnen van de zelfstandigheid ter voorbereiding op de terugkeer naar huis. Zorgpension werkt nauw samen met de huisarts van de cliënt en andere betrokken zorgverleners. Wensen, behoeften en mogelijkheden staan centraal. Zo kunnen cliënten in alle rust en zonder stress herstellen en stil staan bij wat goed voor hen is.

Adres

Zorgpension locatie Zoetermeer is gevestigd aan de Ondineschouw 15, 2726 JS  Zoetermeer.  De bedoeling is dat Zorgpension Zoetermeer in de loop van dit jaar nog verhuisd naar een andere definitieve locatie in het centrum van Zoetermeer. Wanneer dat zover is, informeren we je weer. Zorgpension heeft ook locaties in Capelle aan den IJssel, Woerden en Rotterdam.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Zorgpension kijk dan op de website van Zorgpension.

Eén reactie op “Zorgpension Zoetermeer is verhuisd”

  1. Is het zorgpension ook, zoals voorheen, bestemd voor opname van cliënten ter tijdelijke ontlasting van de mantelzorger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *